Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη της Δρόσως στην Ελένη τη σοκάρει
Media

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη της Δρόσως στην Ελένη τη σοκάρει

Στο σημερινό επεισόδιο Άγριες Μέλισσες, η Μυρσίνη δίνει τελεσίγραφο στην Αντιγόνη, ενώ ο Δούκας στρέφεται στην Αγορίτσα μήπως μάθει κάτι περισσότερο για το παρελθόν του πατέρα του. 

Η αποκάλυψη της Δρόσως στην Ελένη τη σοκάρει. Ο Κωνσταντής δέχεται την επίσκεψη των γονιών του που ανησυχούν για την υγεία του. Τα νέα της επιστροφής του Μπάμπη φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό.

Η Ελένη ανυπομονεί να του μιλήσει, πριν φύγει για τη Λέρο με τον Ζάχο, ο οποίος έχει πληροφορηθεί εμπιστευτικά από τον Ντούνια τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Λάμπρο. Ο Κυριάκος είναι ευγνώμων απέναντι στον Ακύλα, αλλά τα καμώματα της Αιμιλίας στο σχολείο δεν τον αφήνουν ν’ αγιάσει! Ο Λάμπρος διστάζει να εμπιστευτεί τον Βαρουξή που επιμένει να μάθει τι συνέβη στην καλύβα…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σε μια αναπάντεχη τροπή, ενώ στο σπίτι της Ουρανίας και του Κυριάκου μαίνεται πόλεμος για το δάνειο του Σαραντόπουλου.

Ο Μελέτης δείχνει να επηρεάζεται απ’ το πρόβλημα του Κωνσταντή. Η Αντιγόνη αποκαλύπτει στον Δούκα ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει, ενώ η Μυρσίνη βλέπει πια στο πρόσωπο της φίλης της, μια ερωτική αντίζηλο.

Η Ελένη θα βρει έναν ανεπάντεχο σύμμαχο, ενώ μια αποκάλυψη της Δρόσως θα φέρει τα πάνω- κάτω. Ο Νικηφόρος θα γίνει μάρτυρας ενός γεγονότος που θα διαταράξει γι’ άλλη μια φορά τη σχέση του με την Ασημίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved