Συγκλονισμένη η μητέρα του Ξιαρχό: «Μου στέλνουν μηνύματα ''θα αποτελειώσουμε τον γιο σου''»
Media

Συγκλονισμένη η μητέρα του Ξιαρχό: «Μου στέλνουν μηνύματα ''θα αποτελειώσουμε τον γιο σου''»

Η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό ξέσπασε σε συνέντευξή της για τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται και ζήτησε δημόσια συγνώμη από την γυναίκα που σχολίασε άσχημα ο γιος της.

Σάλο έχουν προκαλέσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα λόγια αλλά και οι πράξεις του Τάσου Ξιαρχό.

Τόσο το βίντεο που δημοσίευσε στα social media, στο οποίο τον βλέπουμε να σχολιάζει αρνητικά μία γυναίκα, όσο και το ανθρωποκυνηγητό με την αστυνομία, την ώρα που το έσκασε από την κλινική όπου και νοσηλευόταν, έχει αναστατώσει τον καλλιτεχνικό αλλά και μη χώρο.

Η μητέρα του γνωστού χορογράφου μίλησε στο T live και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Το προφίλ του Τάσου στα social media είναι η δουλειά του. Κάπου όμως μπέρδεψε το προφίλ της δουλειά του με τα προσωπικά του. Εκεί θα έπρεπε να δείχνει μόνο όσα κάνει στην δουλειά του και να έχει ένα άλλο προφίλ, με 50 ή 100 φίλους, όπου να κάνει ότι θέλει. Αν και δεν τον άκουσα καλά, τον μάλωσα για το βίντεο που ανέβασε και του είπα αμέσως να ζητήσει συγνώμη».

Για την κατάσταση της υγείας του είπε χαρακτηριστικά: «Πήγα σήμερα και τον είδα στο νοσοκομείο, είναι πολύ καλύτερα, πιο ήρεμος. Οι γιατροί με καθησύχασαν. Βέβαια δεν έχει περάσει ακόμα τον κίνδυνο. Ήπιε 50 χάπια και υπάρχει ένας κίνδυνος να έχει πρόβλημα στο συκώτι, το νεφρό και το στομάχι του. Γι’ αυτό του είπαν να καθίσει μέσα για όσο χρειαστεί. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ψυχολογικό πρόβλημα, μου είπαν επίσης. Είναι πολύ έξυπνο παιδί, των άκρων και πολύ παρορμητικός. Θα τον κρατήσουν λίγο ακόμα».

«Μου στέλνουν πάρα πολύ άσχημα μηνύματα. Ξέρετε τι είναι σε μια μάνα να λένε «θα αποτελειώσουμε τον γιο σου»; Ντροπή! Ζητάω συγνώμη από την κοπέλα, χίλια συγνώμη. Θα της ζητήσει και ο Τάσος όταν θα έρθει η ώρα. Θέλω πραγματικά να την γνωρίσω», πρόσθεσε λίγο αργότερα.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε για τον γιο της, Τάσο Ξιαρχό.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ξιαρχό: Εξαφανίστηκε από την ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου και τον βρήκαν ξανά οι Αρχές!

Ξιαρχό: «Σπάει» τη σιωπή του μέσα από το νοσοκομείο : «Δεν το έσκασα για να γλιτώσω»

Το Πρωινό: Ξέσπασε κατά του Ξιαρχό: «Καλά κάνει και τα παθαίνει! Να μάθει να κλείνει το στόμα του»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved