Λύγισε η Κουτσελίνη: «Η Σπυροπούλου με έδιωξε μετά την κηδεία του αδερφού μου από την εκπομπή»
Media

Λύγισε η Κουτσελίνη: «Η Σπυροπούλου με έδιωξε μετά την κηδεία του αδερφού μου από την εκπομπή»

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται σήμερα, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, στην ταράτσα της στο OPEN, τη Ζήνα Κουτσελίνη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη αφού τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ» και μεταξύ άλλων με δάκρυα στα μάτια κάνει μία αποκάλυψη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! 

Απόσπασμα από την εκπομπή προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»!

«Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες και προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν και ενώ έχει πεθάνει πριν από μία εβδομάδα ο αδελφός μου, φεύγω από την κηδεία και γυρίζω πίσω για να κάνουμε πρεμιέρα. Η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Και το 19% μας δυσαρεστεί. Τη δεύτερη μέρα κάνει 15% . Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία “Ελένη Μενεγάκη”. Ε, δεν μπορείς να γίνεις Ελένη Μενεγάκη. Θέλει να στρώσεις ποπό κάτω» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στην Αννίτα Πάνια και εκείνη την ρώτησε αν εννοεί την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Και τότε είπε: «Δεν το έκρυψα ότι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»!

Όταν η Αννίτα Πάνια την ρώτησε αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αιτήθηκε την απόλυση της από τον σταθμό. «Αν το είπε η Κωνσταντίνα ή το είπε κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, δηλαδή ο Καλημέρης…» απάντησε η παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και πρόσθεσε με δακρυσμένα μάτια: «Ξέρεις τι έχω; Αγάπη! Αυτό θα κρατήσεις από μένα. Αν υπάρχει αυτή η κασέτα ντοκουμέντο αύριο, υπάρχει μόνο αγάπη και γι’ αυτό το πλάσμα που μόλις πριν σου είπα ότι μετά την κηδεία του αδερφού μου με έδιωξε, αγάπη συνεχίζει να υπάρχει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα που πρόβαλε το απόσπασμα!

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη: «Μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί!»

Ζήνα Κουτσελίνη: Γενέθλια για την κόρη της, Έμμα - Οι ευχές και η συγκινητική εξομολόγηση (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved