Λιάγκας: Το σχόλιο on air για Βανδή – Μπισμπίκη: «Μιλάμε για σχέση, μην κρυβόμαστε τώρα»
Media

Λιάγκας: Το σχόλιο on air για Βανδή – Μπισμπίκη: «Μιλάμε για σχέση, μην κρυβόμαστε τώρα»

Χαμός έχει γίνει από χθες, 3 Νοεμβρίου με τις πρόσφατες φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη που ταξίδεψαν στην Ιταλία.

Τις εν λόγω φωτογραφίες από την εκπομπή, love it, έδειξε ξανά το Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τις τρυφερές στιγμές τους: «Την έχει αγκαλιά σε κάποιο άλλο στιγμιότυπο… εδώ. Άρα λοιπόν είναι ξεκάθαρο πια! Μιλάμε για μία σχέση των δύο ανθρώπων. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δε μπορεί να την κρατάει έτσι φιλικά…».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love it, τους τσάκωσε στο αεροδρόμιο και σε μία από τις φωτογραφίες ο ηθοποιός αγκαλιάζει την τραγουδίστρια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν διαχυτικοί και δεν κρύβουν πια τη σχέση τους!

H γνωριμία τους έγινε στα στούντιο ΚΑ.ΠΑ όταν εκείνος βρισκόταν στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών και στα διαλείμματα συναντούσε την τραγουδίστρια, η οποία την ίδια ώρα έκανε γυρίσματα σε διπλανό στούντιο για το J2US. Μάλιστα, στα μέσα Αυγούστου πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στη νότια Εύβοια στην περιοχή Μεσοχώρια. Είχαν ένα βαρκάκι και πήγαιναν για μπάνιο σε μικρούς κόλπους της περιοχής μακριά από πολυσύχναστες παραλίες, ενώ κυκλοφορούσαν χαλαροί, καταλήγοντας συχνά σε μικρά ταβερνάκια της περιοχής για να φάνε.

Πέρα από την Εύβοια όμως οι δυο καλλιτέχνες είχαν συναντηθεί και στην Κρήτη την περίοδο που ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε γυρίσματα για τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» και η Δέσποινα Βανδή για το My Greece.

Πρόσφατα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες τους από κοινή έξοδό τους, ενώ σήμερα, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν το πρώτο τους ταξίδι, εκτός Ελλάδος!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Ιταλία αν δεν τις έχετε δει ακόμα αλλά και το απόσπασμα από το πρωινό με το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα!

Διαβάστε επίσης:

Βανδή - Μπισμπίκης: Οι πρώτες φώτο από το ρομαντικό ταξίδι τους στην Ιταλία!

Δέσποινα Bανδή: Οι αγορές στο κέντρο, τα απίθανα παπούτσια της και το τσιμπολόγημα στο δρόμο

Δέσποινα Βανδή: Μετά το J2US σε Κρητικό γλέντι στο Μοσχάτο με τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Όλη η αλήθεια για την έξοδό τους (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved