Άννα Παυλίδου: Αυτή είναι η 22χρονη που στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2021
Media

Άννα Παυλίδου: Αυτή είναι η 22χρονη που στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2021

Η 22χρονη Άννα Παυλίδου είναι η νέα Σταρ Ελλάς

H Άννα Παυλίδου αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία που έγιναν χθες (3 Νοεμβρίου) το βράδυ για την για την ανάδειξη της νέας Σταρ Ελλάς και της νέας Μις Ελλάς.

Η νεαρή καλλονή θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό «Μις Κόσμος» σε περίπου ένα μήνα όπως ανέφερε η εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Ενώ Μις Ελλάς αναδείχθηκε η 23χρονη Κατερίνα Πασσαλάρη και αναμένει τους επόμενους διαγωνισμούς για διάκριση σε διεθνές επίπεδο, ενώ η Αγγελική Ζούντσα σε ηλικία μόλις 16 ετών αναδείχτηκε Μις Γιάνγκ.

Τη λαμπερή βραδιά παρουσίασε η Γκαλένα Βελίκοβα, ενώ μια από τους κριτές ήταν η πρώην εστεμμένη, Μαντώ Γαστεράτoυ, η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή “Mega Καλημερά”: «Τα καλλιστεία δεν θέλουμε να σβήσουν, μέσα από αυτά άνοιξαν πόρτες στη δουλειά».

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα βρέθηκε στα καλλιστεία και η Γκαλένα Βελίκοβα, παρουσιάστρια της λαμπερής βραδιάς δήλωσε πολύ χαρούμενη για την συμμετοχή της αν και ξεκίνησε ως κριτής για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Δείτε σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα αλλά γνωρίστε παρακάτω στην gallery την Σταρ Ελλάς 2021 που είναι μία καλλονή!

Διαβάστε επίσης:

Η Σταρ Ελλάς παντρεύτηκε! Το φωτογραφικό album και το εντυπωσιακό νυφικό

Συγκλονίζει η Σταρ Ελλάς: «Φοβάμαι όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την οικογένειά μου» (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved