Μόλις Χθες: Μια ακόμα προσπάθεια της Κέλλυς να μιλήσει στον γιο της θα την φέρει εκτός εαυτού
Media

Μόλις Χθες: Μια ακόμα προσπάθεια της Κέλλυς να μιλήσει στον γιο της θα την φέρει εκτός εαυτού

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (5/11), η Έλενα πρέπει να πάρει μερικές πολύ σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με την εγκυμοσύνη της.

Η Μαρία συνεχίζει να είναι κάθετη στις προσεγγίσεις του Αντώνη, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να την συγκινήσει. Το ίδιο όμως παθαίνει και η Δάφνη με τον άντρα της, που οι προσπάθειές της να σταθεί στα πόδια της δεν τον συγκινούν. Η Λουίζα προσπαθεί να χωνέψει την απώλεια του κτήματος, ενώ το ειδύλλιο της Νόρας με τον Σταύρο προχωράει ιδανικά. Μια ακόμα αποτυχημένη προσπάθεια της Κέλλυς να μιλήσει στον γιο της θα την φέρει εκτός εαυτού.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Μόλις Χθες» είδαμε....

Η Λουίζα με την Κατερίνα πηγαίνουν για το τεστ DNA και ο Σπύρος είναι έξαλλος με αυτή την τροπή. Η Κέλλυ συναντάει τον Χρήστο και ζουν μία νύχτα πάθους που όμως δεν έχει καλό τέλος. Tο νέο της εγκυμοσύνης της Έλενας χαροποιεί τον Μιχάλη – το ίδιο χαρούμενος είναι και ο Σπύρος, για διαφορετικούς όμως λόγους. Η κυνικότητα και η αδιαφορία του Αντώνη εξοργίζουν τη Δάφνη, η οποία προσπαθεί να εξηγήσει την αντίδραση του Ιάσονα όταν πήγε να τον δει. Η Μαρία και ο Θάνος κάνουν δεύτερες σκέψεις για το πρόσωπο που την απειλεί.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Μετά από καιρό, η τύχη χαμογελάει στον Μιχάλη - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος βάζει και άλλο εμπόδιο στον Μιχάλη - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

H Ευγενία Τσαούση εισβάλλει στο «Μόλις Χθες»! Αποκλειστικά στιγμιότυπα και λεπτομέρειες για τον ρόλο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved