Elif: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Κερέμ και Σεντάτ για την Ασλί
Media

Elif: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Κερέμ και Σεντάτ για την Ασλί

Elif: 'Aνω κάτω οι ήρωες στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του Star.

Ο Κερέμ κάθε μέρα που περνάει έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ασλί, τη θαυμάζει για τη δουλειά της και τον χαρακτήρα της.

Έτσι, όπως θα δούμε, όταν βλέπει τον Σεντάτ να της μιλάει άσχημα, του επιτίθεται και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια.

Η Ασλί αποδεικνύεται η πιο πολύτιμη συνεργάτιδα για τον Κερέμ, καθώς οι ικανότητες της στη δουλειά τον εκπλήσσουν καθημερινά. Οι δυο τους δουλεύουν αρκετές ώρες μαζί και η κοπέλα είναι από τους λίγους ανθρώπους που εμπιστεύεται απόλυτα ο νεαρός. Όμως και εκείνη, έχοντας καταλάβει πως η Ρανά είναι ραδιούργα, θέλει να τον προστατέψει.

Η Ρανά έχει αρχίσει έναν ύπουλο πόλεμο στον νεαρό επιδιώκοντας να τον οδηγήσει να παραιτηθεί από τα ηνία της επιχείρησης. Μάλιστα, στα επόμενα επεισόδια, ο Κερέμ πηγαίνει στην εταιρεία και ενημερώνεται ότι η Ρανά εκμεταλλεύτηκε την απουσία του και έκανε μια συμφωνία πίσω από την πλάτη του. Ο νεαρός εξοργίζεται, αλλά συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το αλλάξει. Η Ασλί είναι και πάλι στο πλευρό του και προσπαθεί να τον κάνει να πεισμώσει περισσότερο και να πολεμήσει και εκείνος τη Ρανά. Λίγη ώρα μετά, ο Κερέμ της προτείνει να την πάει εκείνος στο σπίτι, καθώς είχαν μία πολύ δύσκολη μέρα στην εταιρεία. Πράγματι, ο νεαρός αφήνει την Ασλί στην εξώπορτα, όπου παραμονεύει ο Σεντάτ.

Ο άντρας, έχοντας πια εμμονή με τη Μελέκ, αρπάζει βίαια την Ασλί και την απειλεί. Η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά, για καλή της τύχη, ο Κερέμ επιστρέφει. Βλέπει τον Σεντάτ να φέρεται έτσι στην Ασλί και χωρίς δεύτερη σκέψη του επιτίθεται. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και ο Κερέμ χτυπάει άσχημα τον Σεντάτ. Ο νεαρός καταφέρνει να τον διώξει, ενώ η Ασλί, αφού ξεπερνάει το σοκ με όσα συνέβησαν, τον ευχαριστεί. Ο Κερέμ αντιλαμβάνεται πως η κοπέλα κινδυνεύει και της ζητάει να είναι πολύ προσεκτική, ενώ το ενδιαφέρον του για εκείνη είναι πια φανερό. Από την άλλη, ο Σεντάτ είναι έξαλλος με ό,τι συνέβη.

Η οργή του για την Ασλί είναι ακόμη μεγαλύτερη και θέλει να την εκδικηθεί. Η Ασλί με τη Μελέκ, από την άλλη, είναι τρομοκρατημένες και συνειδητοποιούν πως πρέπει άμεσα να φύγουν από το σπίτι τους, καθώς ο Σεντάτ χρησιμοποιεί τα κλειδιά του και τις αιφνιδιάζει.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved