Καστρίτση: «Ας μας πει η Μιλλούση γιατί άφησε τον προπονητή της και έκανε με τον δικό μου»
Media

Καστρίτση: «Ας μας πει η Μιλλούση γιατί άφησε τον προπονητή της και έκανε με τον δικό μου»

H Δήμητρα Καστρίτση, μία εκ των 38 αθλητών της ενόργανης γυμναστικής που υπέστησαν κακοποίηση και το κατήγγειλαν σχολίασε τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια.

Η Δήμητρα Καστρίτση μίλησε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» στο κυπριακό ΣΙΓΜΑ και στον Ανδρέα Δημητρόπουλο:«Δεν ενόχλησε μόνο εμένα αλλά και τους υπόλοιπους 37 αθλητές. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να συζητήσω αυτό που δήλωσε ο κ. Πετρούνιας. Το θεωρώ απαράδεκτο, όλοι καταλάβαμε τι έγινε, όπως και τον λόγο που βγήκε και ζήτησε συγγνώμη. Η συγγνώμη καταλάβαμε για ποιον λόγο έγινε…».

Και τόνισε η αθλήτρια ενόργανης: «Όταν ένας αθλητής δηλώνει ότι στηρίζει το metoo, στηρίζει την κ. Μπεκατώρου, που μπράβο και πολύ σωστά είπε, εγώ το θεωρώ επιλεκτική στήριξη. Δεν είδα οκτώ μήνες τώρα μία στήριξη απέναντι στους συναθλητές τους και από τη σύζυγό του και από τον ίδιο. Μπορείτε να τους καλέσετε να τοποθετηθούν. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν βγαίνουν μπροστά να μιλήσουν.

Με τη σύζυγό του (Βασιλική Μιλλούση) ήμουν συναθλήτρια. Ήμασταν μαζί στις χαρές, στις λύπες επί χρόνια. Στην πορεία βέβαια άφησε και τον προπονητή της και ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη να κάνει με τον δικό μου προπονητή. Ας μας πει για ποιους λόγους άφησε τον προπονητή της. Δεν μπορώ να μιλήσω κιόλας… Το ζητούμενο είναι ότι έχει και θεσμική θέση»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Βασιλική Μιλλούση: Απαντά πρώτη φορά μετά το σάλο των δηλώσεων του Λευτέρη Πετρούνια

DWTS: Συγκινημένη η Καγιά με τη Μιλλούση: «Κάθε φορά η καρδιά μου πάει να σπάσει» (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved