Kούλλης Νικολάου: Θα τα χάσεις με την αλλαγή στην εμφάνισή του! (Photos)
Media

Kούλλης Νικολάου: Θα τα χάσεις με την αλλαγή στην εμφάνισή του! (Photos)

Θα σαστίσεις με την εντυπωσιακή αλλαγή του Κούλλη Νικολάου! Φανερά αλλαγμένος... με γκρίζα μακριά μαλλιά και μούσι ο ηθοποιός και παραγωγός!

O Κούλλης Νικολάου έκανε παρέμβαση πριν λίγες μέρες στην εκπομπή του Mega, Τι λες τώρα, που είχε καλεσμένο τον Τάσο Ιορδανίδη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς και υποδύεται τον Μάνο και η Μαρία Ηλιάκη «τα έχασε» με την αλλαγή στην εμφάνισή του παραγωγού της σειράς.

Το επιτυχημένο δίδυμο, Κούλλης Νικολάου – Ανδρέας Γεωργίου, αποφάσισε να μη συμμετέχει με κάποιο ρόλο -όπως το συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια- στη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Όπως είχε πει και ο Κούλλης πριν λίγο καιρό: «Είναι η πιο πολυδάπανη και σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει ποτέ. Είναι γυρίσματα άνευ προηγουμένου. Πρόκειται για διαδικασίες που θα δούμε πρώτη φορά, μια ανανέωση εκπληκτική ως προς την σκηνοθεσία, την εικόνα, το κάστινγκ κ.τ.λ. Και παράλληλα υπάρχει ένα πολύ δυνατό και αλλιώτικο σενάριο αυτή τη φορά από την Βάνα Δημητρίου».

Μάλιστα αποκάλυψε: «Βλέπω με την κόρη μου κάθε μέρα το επεισόδιο…. Δεν έχω να σας πω κάτι για την σειρά, γιατί δεν θέλω να μαθαίνω τι θα γίνει». Σε ερώτηση αν θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, είπε: «Αυτό ρωτήστε την Βάνα Δημητρίου αν θα παίξει ο Νικολάου…».

Η Μαρία Ηλιάκη τον διέκοψε και του είπε: «Να σας πούμε ότι είναι πολύ ωραίο το ανέμελο look σας» και απάντησε: «Θα μακρύνω κι άλλο το μαλλί μου… Από το καλοκαίρι μακραίνω το μαλλί και έχω αφήσει μούσι, αλλά το μούσι θα το ξυρίσω, το μαλλί θα το αφήσω…»!

Δείτε την αλλαγή του στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

Κούλλης Νικολάου: Η κόρη του μεγάλωσε και του μοιάζει πολύ – Δες μοναδικές φώτο

Λένα Μαντά για Κούλλη Νικολάου - Ανδρέα Γεωργίου: «Απομονώθηκε η φράση μου…»

Κούλλης Νικολάου για το τέλος από τον ΣΚΑΪ: «Δεν παραβιάζουμε συμβάσεις και δεν αθετούμε λόγο…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved