The Voice: Δυνατές επιστροφές! Ονόματα – έκπληξη στην επόμενη φάση
Media

The Voice: Δυνατές επιστροφές! Ονόματα – έκπληξη στην επόμενη φάση

The Voice: Τα... εύκολα τέλειωσαν. Η φάση των Blind Auditions, που δίνει την ευκαιρία στους κριτές να «παίξουν», διεκδικώντας τους τραγουδιστές που θεωρούν ως πιο κατάλληλους για τις ομάδες τους, ανήκει πια στο παρελθόν.

Πλέον, καθένας τους έχει φτιάξει ένα σύνολο από 36 αστέρια, τα πιστεύει και θέλει να τα δει να προχωρούν, αλλά αναπόφευκτα θα πρέπει να διαλέξει. Για να το κάνει, θα χρειαστεί μια μικρή -ή μεγάλη- βοήθεια.

Έτσι, ειδικά για τη φάση των knockouts, η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς επιστρατεύουν τέσσερις καλλιτέχνες που θα σταθούν στο πλευρό τους, θα συνεργαστούν μαζί τους σε όλες τις πρόβες και θα τους δώσουν τα... φώτα τους, ώστε την κρίσιμη ώρα να κάνουν τη σωστή επιλογή.

Ποιοι είναι αυτοί;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επικαλείται τη βοήθεια της ερμηνεύτριας την οποία αντικατέστησε ουσιαστικά στο «The Voice», καλώντας πίσω στο σόου την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ και ο Πάνος Μουζουράκης εμπιστεύεται έναν «παλιό», τον πολυνίκη του «The Voice» Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» και δίνει συμβουλές για... νικητές!

Η Έλενα Παπαρίζου, από την πλευρά της, απευθύνεται στον Χρήστο Δάντη, ενώ o Σάκης Ρουβάς εμπιστεύεται τη φρεσκάδα και τη νεανική ματιά της Μαρίνας Σάττι, η οποία θα καθίσει πλάι του και θα κάνει εύστοχες παρατηρήσεις για τους παίκτες που έχει στην ομάδα του.

Πηγή: 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved