Σοκάρει ο Γιώργος Ψάλτου για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχα μελανιάσει από τα χτυπήματα»
Media

Σοκάρει ο Γιώργος Ψάλτου για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχα μελανιάσει από τα χτυπήματα»

Ήταν Φεβρουάριος του 2021 όταν ο Γιώργος Ψάλτου, είχε μιλήσει δημόσια για τη βίαιη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο θέατρο.

To απόγευμα της Πέμπτης (4-11) ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 και οι αποκαλύψεις του, σοκάρουν.

«Δεν ήθελα το θέμα να πάρει δημοσιότητα. Είχα πει στον δικηγόρο μου να μη φανεί ούτε το όνομά μου. Στη συνέχεια μου είπε ότι θα βγει για να δώσει μια συνέντευξη τον παρακάλεσα να μην αποκαλύψει το όνομά μου και το σεβάστηκε απόλυτα.

Είναι ο Γιώργος Γεραρής ο δικηγόρος ο οποίος για να παρουσιάσει αυτή την καταγγελία, δεν μου πήρε χρήματα. Μετά τη συνέντευξη του δικηγόρου, ο κόσμος κατάλαβε για ποιον μιλούσε, χωρίς να έχει αναφέρει το όνομά μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Ψάλτου ενώ στη συνέχεια ανέφερε συγκεκριμένα περιστατικά βίας.

«Παραμονή της πρεμιέρας ανακοινώνεται σε μένα και στην κοπέλα που παίζαμε μαζί σε αυτή τη σκηνή, ήταν μια σκηνή ανάκλησης στη συγκεκριμένη παράσταση στο θέατρο “Φον Δημητράκη” ότι θα τρώμε ξύλο. Το ακούσαμε αυτό, ότι θα φάμε ξύλο, θεατρικό θα είναι. Και δεν είναι θεατρικό αυτό που συμβαίνει είναι ξύλο κανονικό.

Στο γραφείο του υπήρχε ένα παλιό τηλέφωνο από αυτά τα βαριά, εκεί λοιπόν με χτύπαγε με το ακουστικό στον ώμο μου… Το σταμάτησε αυτό μετά τον πρώτο μήνα γιατί είχα μελανιάσει από τα χτυπήματα. Ήταν ένα αποδεικτικό στοιχείο και εκεί το σταμάτησε, την υπόλοιπη συμπεριφορά του όμως τη συνέχισε».

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Ψάλτου για Φιλιππίδη: «Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή»

Γαλίτης για Φιλιππίδη: «Αποκαθηλώθηκε στα μάτια μου. Δεν το περίμενα…»

«Ο Φιλιππίδης ξαφνικά έβγαλε δόντια κι έγινε γκρέμλιν. Είναι ανατριχιαστικό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100