Βανδή - Μπισμπίκης: Καρέ καρέ η αναχώρησή τους από τη Ρώμη (Video & Photos)
Media

Βανδή - Μπισμπίκης: Καρέ καρέ η αναχώρησή τους από τη Ρώμη (Video & Photos)

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ταξίδεψαν στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ρώμη! Οι δυο τους επιστρέφουν στην Ελλάδα και το Πρωινό εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα! 

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η κάμερα του love it τους τσάκωσε στο αεροδρόμιο στις 3 Νοεμβρίου και σε μία από τις φωτογραφίες ο ηθοποιός αγκαλιάζει την τραγουδίστρια. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια ήταν διαχυτικοί και δεν κρύβουν πια τη σχέση τους!

Το πρωινό εξασφάλισε πλάνα από το αεροδρόμιο της Ρώμης. Οι δυο τους μιλούν και κρατούν τις βαλίτσες τους. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έπρεπε να γυρίσουν σήμερα, αφού έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο μεν ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά Κομάντα και Δράκοι και η τραγουδίστρια αύριο πρέπει να είναι στο live του J2US!

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι η γνωριμία τους έγινε στα στούντιο ΚΑ.ΠΑ όταν εκείνος βρισκόταν στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών και στα διαλείμματα συναντούσε την τραγουδίστρια, η οποία την ίδια ώρα έκανε γυρίσματα σε διπλανό στούντιο για το J2US. Μάλιστα, στα μέσα Αυγούστου πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στη νότια Εύβοια στην περιοχή Μεσοχώρια. Είχαν ένα βαρκάκι και πήγαιναν για μπάνιο σε μικρούς κόλπους της περιοχής μακριά από πολυσύχναστες παραλίες, ενώ κυκλοφορούσαν χαλαροί, καταλήγοντας συχνά σε μικρά ταβερνάκια της περιοχής για να φάνε.

Πέρα από την Εύβοια όμως οι δυο καλλιτέχνες είχαν συναντηθεί και στην Κρήτη την περίοδο που ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε γυρίσματα για τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» και η Δέσποινα Βανδή για το My Greece.

Μετά τις φωτογραφίες από ένα ταβερνάκι που είχαν πάει, τώρα έκαναν το πρώτο τους ταξίδι και μετά την αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος, το Πρωινό σήμερα είχε πλάνα από την αναχώρησή τους από τη Ρώμη και το μεσημέρι θα είναι στην Ελλάδα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω αλλά και την gallery!

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Bανδή: Οι αγορές στο κέντρο, τα απίθανα παπούτσια της και το τσιμπολόγημα στο δρόμο

Δέσποινα Βανδή: Μετά το J2US σε Κρητικό γλέντι στο Μοσχάτο με τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Όλη η αλήθεια για την έξοδό τους (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved