The Voice αποκλειστικό: Η πρώτη συνάντηση των παικτών με τους coaches - Έτοιμοι για τα knοckouts
Media

The Voice αποκλειστικό: Η πρώτη συνάντηση των παικτών με τους coaches - Έτοιμοι για τα knοckouts

Οι δυνατές στιγμές συνεχίζονται στο The Voice of Greece και αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς χθες παρακολουθήσαμε το τελευταίο επεισόδιο των Blind Auditions.

Σήμερα, Κυριακή 7 Νοεμβρίου, στις 21.00 στον ΣΚΑΪ θα περάσουμε στη φάση των knockouts και σίγουρα το πρόγραμμα θα σαρώσει και πάλι σε νούμερα τηλεθέασης καθώς όσο περνάει ο καιρός αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς επέλεξαν εκείνους που συμπλήρωσαν τις τελευταίες θέσεις στις ομάδες τους. Οι καρέκλες γύρισαν πολύ δύσκολα όταν όμως αυτό γινόταν η μάχη για τη διεκδίκηση ήταν άκρως ενδιαφέρουσα!

Οι blind auditions ολοκληρώθηκαν με τον πιο «τρελό» τρόπο και με έναν διαγωνιζόμενο που κατάφερε να ξεσηκώσει τους coaches αλλά και να κάνει ντουέτο επί σκηνής με κάποιους από αυτούς!

Κι αφού πλέον οι ομάδες «κλείδωσαν» το gossip-tv.gr βρέθηκε στα παρασκήνια του talent show και έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστικές φωτογραφίες για τους φανατικούς τηλεθεατές και μη!

Οι coaches ποζάρουν με τους παίκτες των ομάδων τους κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης μαζί τους με αφορμή την προετοιμασία τους για τα knockouts και είναι όλοι υπέροχοι!


Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψε πρώτη φορά on camera γιατί αποχώρησε από το Voice

The Voice: Γνωστός τραγουδιστής στη σκηνή! Έκπληκτος ο Αργυρός: «Μαζί ξεκινήσαμε»

The Voice: Η εκθαμβωτική Ορνέλα, οι δυο κηπουροί της Παπαρίζου και η αγανάκτηση του Σάκη: «Φεύγω…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved