Συγκλονίζει η Γιώτα Νέγκα: «Φοβήθηκα ότι θα χάσω τη φωνή μου, έπαθα μεγάλη ζημιά» (Video)
Media

Συγκλονίζει η Γιώτα Νέγκα: «Φοβήθηκα ότι θα χάσω τη φωνή μου, έπαθα μεγάλη ζημιά» (Video)

Η Γιώτα Νέγκα μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή, Mega καλημέρα και στον Κώστα Τσουρό για τις δυσκολίες που πέρασε και αποκάλυψε ότι παραλίγο να «χάσει» τη φωνή της!

Αρχικά ανέφερε: «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα γίνω τραγουδίστρια. Μικρή έλεγα ότι θα γίνω χορεύτρια, αεροσυνοδός, ηθοποιός. Την πρώτη φορά που άκουσα τραγούδι μου στην τηλεόραση ήμουν μέσα στην ξινίλα. Έλεγα θα αρέσει αυτό το πράγμα; Ξεκίνησα να τραγουδάω μετά το σχολείο. Ο πρώτος δίσκος ήρθε το 2003 από ένα τυχαίο γεγονός, τη στιγμή που είχα παραιτηθεί»!

Και πρόσθεσε:: «Παντρεύτηκα πολύ μικρή, στα 20. Δεν ήταν σχέδιο, αυτό έρχεται και σε βρίσκει. Ερωτεύτηκα με την αφοβία της νιότης. Χώρισα μετά από πολλά χρόνια, κλείνουν οι κύκλοι στη ζωή, αλλά κράτησα το επώνυμο του πρώην συζύγου μου. Το κανονικό μου όνομα είναι Παναγιώτα Τσεγρένη. Μεγάλο τραύμα το έχω από παιδί».

Και υπογράμμισε η Γιώτα Νέγκα: «Έχω νιώσει πισώπλατες μαχαιριές και τρικλοποδιές στην καριέρα μου. Με πιάνουν οι μαυρίλες μου, αλλά δεν κρατάνε πολύ, δεν τους επιτρέπω. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια κάνω ψυχοθεραπεία. Ένιωσα μια τεράστια πίεση και είδα πως δεν μπορώ να διαχειριστώ καταστάσεις. Κάποια στιγμή φοβήθηκα ότι θα χάσω τη φωνή μου, έπαθα μεγάλη ζημιά από κακές συνθήκες και μια αντισυναδελφική συμπεριφορά»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω στην εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Γιώτα Νέγκα: Η αποκάλυψη της ηλικίας της – Πόσα χρόνια μεγαλύτερη τη δείχνει η Google;

Γιώτα Νέγκα: Η θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την απώλεια κιλών και την αλλαγή στα μαλλιά

Νέγκα: «Περνούσαν τα χρόνια και προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι «Γιωτάκι πάρ' το απόφαση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved