Νικολέτα Ράλλη: Η νέα δήλωση για την Σπυροπούλου: «Λόγω της σχέσης, καταχράστηκε την εξουσία»
Media

Νικολέτα Ράλλη: Η νέα δήλωση για την Σπυροπούλου: «Λόγω της σχέσης, καταχράστηκε την εξουσία»

H Νικολέτα Ράλλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Το πρωινό για τα όσα είπε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ήταν «χείμαρρος» για ακόμα μία φορά!  

Η Νικολέτα Ράλλη τόνισε: «Εγώ αναφέρθηκα στην Κωνσταντίνα γιατί ό,τι αφορά την ίδια και έχει προκύψει ως πρόβλημα, πάντα έχει να κάνει με τη σχέση που είχε τότε. Όχι ότι η σχέση είναι κακό με όποιον θέλεις να είσαι. Ο καθένας μπορεί να είναι με όποιον θέλει, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, κιλών, οτιδήποτε. Το ανέφερα εντελώς απενεχοποιημένα. Σε αυτή τη δουλειά όλοι λέγαμε γι’ αυτή την υπόθεση και αφήναμε και υπονοούμενα. Αυτό που στην ουσία θέλαμε να πούμε είναι ότι κάποιος άνθρωπος λόγω της προσωπικής του σχέσης, καταχράστηκε την εξουσία του»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια του Open, Νικολέτα Ράλλη στον αέρα της εκπομπής της, είπε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Τόσα χρόνια που λένε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί κανένας δεν έχει πει ότι η δύναμη που είχε οφείλεται στη σχέση που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού; Τόσο κακό είναι; Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Γιατί εκεί, συγνώμη αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ να πω ότι τη συμπαθώ πολύ την Κωνσταντίνα. Δεν μπορώ όμως τους γλείφτες».

Δείτε τι συνέβη μετά τις δηλώσεις της Νικολέτας στον αέρα του Πρωινού!

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλη η Νικολέτα Ράλλη: «Γιατί κανείς δεν το έχει πει; Όλη η Ελλάδα το ξέρει» (Video)

Συγκλονίζει η Ράλλη: Δεν μπόρεσα να βγω να μιλήσω. Δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ στη ζωή μου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved