Φάνης Μουρατίδης: Μιλά για τον σεβασμό στον ηθοποιό και περνά το δικό του ηχηρό μήνυμα
Media

Φάνης Μουρατίδης: Μιλά για τον σεβασμό στον ηθοποιό και περνά το δικό του ηχηρό μήνυμα

«Κάθε επαγγελματίας που σέβεται τη δουλειά του θα δώσει το 100% του εαυτού του σε αυτό που κάνει. Εμείς δεν έχουμε άγχος μία φορά, έχουμε κάθε βράδυ»

, είπε χαρακτηριστικά ο Φάνης Μουρατίδης σε τηλεοπτική συνέντευξη, που παραχώρησε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για πληθώρα θεμάτων σε τηλεοπτική συνέντευξη, που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί (8-11) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο ίδιος μίλησε για τον σεβασμό του ηθοποιού και της δουλειάς του, για το #Metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές και εν τέλει πόσο αδήριτη είναι η ανάγκη του να αλλάξουν κάποια δεδομένα σήμερα.

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη με αρκετά ρεαλιστικό τρόπο για την καθημερινότητα ενός ηθοποιού, την συνέπεια που πρεπει να έχει στον χώρο του, αλλά και το πως ο ίδιος πρέπει να είναι αξιοσέβαστος, Συγκεκριμένα, είπε:

«Κάθε επαγγελματίας που σέβεται τη δουλειά του θα δώσει το 100% του εαυτού του σε αυτό που κάνει. Εμείς δεν έχουμε άγχος μία φορά, έχουμε κάθε βράδυ. Το άγχος είναι δημιουργικό. Να συμβεί όπως συνέβη και να συμβεί όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα. Εμείς δίνουμε μια υπόσχεση στον κόσμο, του λέμε έλα στις 9 και κάτι θα γίνει μεταξύ μας. Όταν είναι η παρέα τέτοια, που βλέπεις ότι όλοι οι συνεργάτες είναι στοχοπροσηλωμένοι σε αυτό, με πλάκα, με κέφι, αυτό δεν μας κάνει λιγότερο επαγγελματίες. Το ότι καταφέρνουμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα περνώντας όλοι καλά, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Καλό αποτέλεσμα δεν φέρνεις μόνο βασανίζοντας τους συνεργάτες σου».

«Καλό αποτέλεσμα μπορείς να φέρεις όταν οι συνεργάτες σου γουστάρουν και αισθάνονται τη δουλειά δική τους. Όταν έχεις μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι όλοι δουλεύουν γι’ αυτό το πράγμα, από την παραγωγή μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο», πρόσθεσε επίσης ο Φάνης Μουρατίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

«Πάγωσε» ο Φάνης Μουρατίδης με την ερώτηση της Μενεγάκη «Είμαι Πόντιος, η πληροφορία έρχεται αργά»!

Τα γυρίσματα της νέας σειράς του Παπακαλιάτη στους δρόμους όπου μεγάλωσε!

Μουρατίδης – Παπαχαραλάμπους: Δεν φαντάζεσαι πόσο έχουν μεγαλώσει οι γιοι τους – Σπάνια εμφάνιση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved