Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Ζάχος αμφιβάλλει για τον Λάμπρο
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Ζάχος αμφιβάλλει για τον Λάμπρο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, η Ελένη βρίσκεται στην αγκαλιά του Λάμπρου, αλλά ο Ζάχος δείχνει τις αληθινές του προθέσεις απέναντί του.

Η επίσκεψη του Πέτρου στο σπίτι της Ασημίνας δεν πηγαίνει όπως υπολογίζει, ενώ η Δρόσω σκέφτεται το φιλί της με τον Λευτέρη. Ο Δούκας είναι ταραγμένος από την εξομολόγηση της Αντιγόνης, ενώ τη Μυρσίνη την πνίγουν οι υποψίες. Η γιορτή για την υπογραφή των συμβολαίων κανονίζεται στο μαγαζί των Σεβαστών και ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση με το Νώντα.

Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Ζάχος αμφιβάλλει για τον Λάμπρο, ενώ ο Προκόπης δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Η Ασημίνα αναλαμβάνει τη θέση της κοσμικογράφου στην εφημερίδα και κάνει αισθητή την παρουσία της στην εκδήλωση της Νομαρχίας, ενώ η Δρόσω θα βρεθεί μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα.

Στη δεξίωση που πραγματοποιείται στο νυχτερινό κέντρο του Κωνσταντή και του Νικηφόρου, τα πράγματα κυλάνε ομαλά για τους προσκεκλημένους, όχι όμως για όλους. Η συνύπαρξη του Δούκα και της Μυρσίνης με την Ασημίνα και τα παιδιά τους θα φέρει τριγμούς.

Ο Πέτρος γίνεται στόχος του Ακύλα, ενώ η αποκάλυψη ενός παράνομου δεσμού προμηνύει καινούρια προβλήματα. Μια ανίερη συμμαχία φαίνεται να γεννιέται κι ένας παλιός έρωτας σιγοβράζει ακόμα. Η Ελένη, αφού πληροφορείται τα δυσοίωνα νέα για τον Λάμπρο, επιδίδεται σ’ έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να τον γλυτώσει. Θα επισκεφθεί μια γυναίκα που θ’ αποδειχθεί η απόλυτη καταστροφή της.

Διαβάστε επίσης

Άγριες Μέλισσες: Το παρελθόν του Δούκα έρχεται ξανά στην επιφάνεια

Άγριες μέλισσες spoiler: Ένας θάνατος σοκάρει Ελένη και Πέτρο

Κατερίνα Διδασκάλου: Δείτε τι έκανε για να υποδυθεί την Μυρσίνη Σεβαστού

Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η γοητευτική γυναίκα που θα ξεμυαλίσει τον Νικηφόρο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved