Γιώργος Χρυσοστόμου: «Οι πρώτες μέρες στο σπίτι χωρίς αλκόολ ήταν υπέροχες» (video)
Media

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Οι πρώτες μέρες στο σπίτι χωρίς αλκόολ ήταν υπέροχες» (video)

O Γιώργος Χρυσοστόμου προέβη σε μια συγκλονιστικη εξομολόγηση για τον εαυτό του, αφού μίλησε για το θέμα με το αλκόολ, που είχε αντιμετωπίσει παλαιότερα, δίνοντας το δικό του ηχηρό μήνυμα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, για το θέμα που είχε αντιμετωπίσει παλαιότερα με το αλκόολ, το πώς ο ίδιος το βίωσε στην καθημερινότητά του, αλλά και το πώς κατάφερε να απεμπλακεί.

Ο ίδιος είχε μιλήσει και στο παρελθόν για την περίοδο της εξάρτησής του από το αλκόολ, λέγοντας πως δεν είναι δύσκολο να πάρεις την απόφαση να το σταματήσεις, απλά θέλει πολύ μεγάλο πείσμα και εσωτερική δύναμη. Χαρακτηριστικά, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Επειδή είναι δύσκολα διαχειρίσιμο όλο αυτό, πας και το πνίγεις. Όλοι οι ηθοποιοί μετά από μία παράσταση πάνε ή να φάνε ή να πιούνε. Είναι μία διαδικασία πένθιμη. Είναι ξερίζωμα να φύγεις από το καμαρίνι από μια επαφή – μη επαφή με κόσμο. Το θέατρο έχει να κάνει πολύ με την μοναξιά.»

Μιλώντας στην εκπομπή "Στούντιο 4" με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποκάλυψε: «Δεν ερωτεύτηκα, μάλωσα με έναν φίλο μου για δουλειά. Έχουμε επέτειο, την ημέρα που μαλώσαμε, εγώ σταμάτησα να πίνω αλκοόλ. Έτσι έχει καταγραφεί. Έφυγα από την πρόβα και πήγα σε ένα μπαρ. Εκείνη την ώρα είπα ότι δεν θέλω αλκοόλ και μετά έμεινε.»

«Ήθελα να σταματήσω να δουλεύω, δεν γινόταν άλλο σε μπαρ. Δοκίμασα μία φορά να μην πιώ κι αυτό που γινόταν κατά τις 00.30 ήταν τρομερά λυπηρό… Το αλκοόλ δεν ήταν πρόβλημα, δεν πήγα στο ΚΕΘΕΑ. Είπα ότι κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από την ζωή μου γιατί με εκνεύριζε. Το αλκοόλ μπαίνει μετά από μια παράσταση γιατί δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο για να αποφορτιστεί ο ηθοποιός από μια παράσταση… Οι πρώτες ημέρες στο σπίτι χωρίς αλκοόλ ήταν υπέροχες».

Δείτε τα σχετικά βίντεο παρακάτω:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έγραψα μια επιστολή στο ΣΕΗ, ήταν βασανιστικό! Με αρρώστησε τρεις μέρες»

Χρυσοστόμου: «Έγραψα επιστολή στο ΣΕΗ. Δεν συγχώρησα τους ανθρώπους που μου συμπεριφέρθηκαν άσχημα»

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω βγει με θαυμάστριά μου αλλά το κατάλαβα εκ των υστέρων» (Video)

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved