Σε ξένα χέρια: Ο Φεγκούδης μαθαίνει ότι η Τόνια έχει χάσει το μωρό της
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Φεγκούδης μαθαίνει ότι η Τόνια έχει χάσει το μωρό της

Σε ξένα χέρια: Ο Παντελής πείθει τον Πιπερόπουλο να χαρίζει τα δάνεια στον Φεγκούδη προκειμένου να τον συγχωρέσει η κόρη του.

Η Μαριτίνα ζητάει εξηγήσεις από τον πατέρα της για τις στημένες φωτογραφίες του Μάνου στο ξενοδοχείο και ο Φεγκούδης μαθαίνει ότι η Τόνια έχει χάσει το μωρό της.

Ο Λουδοβίκος κάνει το λάθος να ζητήσει τη συμβουλή της Μάρως για τα θέματα του ενώ η Διώνη ετοιμάζει τον Πάρη για το κόλπο grosso που θα τον κάνει διευθύνοντα σύμβουλο στην εταιρία.

Ο Παντελής πείθει τον Πιπερόπουλο να χαρίζει τα δάνεια στον Φεγκούδη προκειμένου να τον συγχωρέσει η κόρη του.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Με τα σχέδια του πατέρα του να αποτυγχάνουν το ένα πίσω από το άλλο, ο Μάνος είναι περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Η Πελαγία, με τη βοήθεια της Μάρως, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της Δ.Φ. και, ακόμα και χωρίς να το συνειδητοποιεί, αρχίζει να ξετυλίγει την άκρη του νήματος. Η Τόνια προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για το μωρό και ο Γολγοθάς της δεν φαίνεται να τελειώνει.

Από την άλλη, ο Πιπερόπουλος ετοιμάζεται να ζήσει τον προσωπικό του θρίαμβο, μέχρι που η παρέμβαση του Παντελή θα καταστρέψει ολοκληρωτικά τη σχέση του με την Μαριτίνα και θα δώσει προβάδισμα στον Μάνο.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Το gossip-tv στα backstage του DWTS! Οι κριτές έστησαν πάρτυ και το έριξαν στο...χορό

«Πάγωσε» ο Φάνης Μουρατίδης με την ερώτηση της Μενεγάκη «Είμαι Πόντιος, η πληροφορία έρχεται αργά»!

Κυριακίδης για Φιλιππίδη - Λιγνάδη: «Ας πήγαιναν να ψάξουν, τι συμβαίνει μέσα τους»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved