GNTM: Το πρόσωπο έκπληξη και το challenge χορού για τους παίκτες! (video)
Media

GNTM: Το πρόσωπο έκπληξη και το challenge χορού για τους παίκτες! (video)

GNTM: Οι διαγωνιζόμενοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την χορευτική δοκιμασία, που τους περιμένει, αλλά και με την καλεσμένη έκπληξη, που εισέβαλλε στο σόου.

Το σημερινό επεισόδιο του Greece's Next Top Model χαρακτηρίζεται από διασκέδαση, χορό, μουσική και πανέμορφα παπούτσια. Ο Γιώργος Καράβας, από τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου, καλωσόρισε στην παρέα των διαγωνιζόμενων την Μαρία Αντιμισάρη, διάσημη χορεύτρια και καθηγήτρια χορού, η οποία ήρθε για να βοηθήσει τα παιδιά, για την επικείμενη δοκιμασία.

Τα μοντέλα κλήθηκαν να γίνουν χορευτές, με στόχο να καταφέρουν την καλύτερη καμπάνια για γνωστή εταιρία υποδημάτων και ο ρόλος της Μαρίας ήταν καθοριστικός: Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας έγινε ο καθρέπτης τους και τους έδειξε τις κινήσεις, που θα έπρεπε να ακολουθήσουν κατά την διάρκεια του challenge. Eπίσης, η ίδια επέλεξε και τα είδη χορού, στα οποία ο κάθε διαγωνιζόμενος θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Η Μαρία είχε να διαλέξει ανάμεσα σε τσάρλεστον, samba, cha-cha και πάσο ντόμπλε. Η δοκιμασία, με τίτλο "Happy Feet" εστίαζε στην κίνηση των ποδιών των μοντέλων. Το αποτέλεσμα κρίθηκε ανάμεσα σε Όλγα, Κυβέλη και Αγάπη, οι οποίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Η νικήτρια της δοκιμασίας σύμφωνα με την Μαρία Αντιμισάρη ήταν η Όλγα, η οποία πραγματικά "έσπασε" το concept και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

GNTM 4: Για πρώτη φορά στα χρονικά ένα concept ‘Rodeo’ με... cowboys και cowgirls

DWTS: Ο Αιμιλιάνο από το GNTM πήγε στο live και καμάρωσε τον Έντουαρντ! (Exclusive pics)

GNTM: Η Άννα Χατζή ποζάρει μόνο με την πετσέτα της και αναστατώνει (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved