Σε ξένα χέρια: Ο Πάρης δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την Πελαγία προκαλώντας την οργή της Τραβιάτας
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Πάρης δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την Πελαγία προκαλώντας την οργή της Τραβιάτας

Σε ξένα χέρια: Ο Λουδοβίκος απαιτεί από τη Μάρω να πληρώσει τα νοσήλια του και ο Φεγκούδης μαθαίνει για το παρελθόν που τον δένει με την Σούλα.

Ο Πιπερόπουλος μπαίνει σαν τον κλέφτη στο σπίτι του Φεγκούδη για να μάθει τι συμβαίνει με την κόρη του και ο Μάνος ζητάει από τον Φεγκούδη να πείσει την Τόνια να γυρίσει στο σπίτι.

Η Τόνια χάνει όλες τις φωτογραφίες του μωρού της ενώ ο Πάρης δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την Πελαγία προκαλώντας την οργή της Τραβιάτας.

Ο Λουδοβίκος απαιτεί από τη Μάρω να πληρώσει τα νοσήλια του και ο Φεγκούδης μαθαίνει για το παρελθόν που τον δένει με την Σούλα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Φεγκούδης απαιτεί να μάθει την αλήθεια, μην αφήνοντας άλλη επιλογή στην Τόνια από την αποχώρησή της. Η Μαριτίνα μπορεί να νιώσει επιτέλους υπεύθυνη για την ανατροφή του παιδιού, τη στιγμή που ο Μάνος είναι αποφασισμένος να επαναφέρει την Τόνια πάση θυσία.

Το ραντεβού της Πελαγίας με την Διώνη θα έχει σαν αποτέλεσμα την γνωριμία της με τον Πάρη, πράγμα που μόνο θετικό δε θα φανεί στην Τραβιάτα. Η σύγχυση στο κεφάλι του Λουδοβίκου τον οδηγεί στη δημιουργία ενός μείγματος που ούτε ο Χρύσανθος δεν μπορεί να καταλάβει τη σύστασή του.

Ταυτόχρονα, όμως, οδηγεί τη Σούλα να εκδηλώσει το ενδιαφέρον της. Όσο ο Χρύσανθος παλεύει με το παρελθόν του, προσπαθεί να ανακαλύψει το μυστηριώδες στοιχείο στο μείγμα του Λουοδοβίκου.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μπεκατώρου: H μεταγραφή της στο Mega και ο ρόλος του άντρα της!

Tηλεθέαση: Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν και «τίναξαν» την μπάνκα – Αυτά είναι τα ποσοστά που σημείωσαν

'Αγριες Μέλισσες: «Μόνο εσύ μετράς», είπε ο Νικηφόρος στην Ασημίνα και έγινε χαμός από σχόλια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved