Η τελευταία ώρα: Η Ζωή προσπαθεί να μάθει για το παιδί του νεκροταφείου μέχρι που το βρίσκει
Media

Η τελευταία ώρα: Η Ζωή προσπαθεί να μάθει για το παιδί του νεκροταφείου μέχρι που το βρίσκει

Η τελευταία ώρα: Η Σοφία συναντάει την Κάτια για να δουν το σπίτι που τους έκλεισε αλλά στην πραγματικότητα της επιφυλάσσει μια μεγαλύτερη έκπληξη.

Ο Μάρκος κρατάει την Έλλη σε απόσταση και καταρρακωμένος οδηγείται σε ένα μεγάλο ξέσπασμα ενώ η Έλλη ανακαλύπτει κάτι για τον Άγγελο που την απογοητεύει.

Η Λουκία ακόμα καχύποπτη έρχεται σε ρήξη με τον Ανδρέα πριν από το ταξίδι τους όσο ο Δαμιανός δολοπλοκεί με τη Μάντυ εναντίον του, ενώ η Μαρίνα προχωράει σε μια ριψοκίνδυνη κίνηση.

Η Κάτια μεθάει και απεγνωσμένη από τη στάση του Κωνσταντίνου χάνει τον αυτοέλεγχό της ενώ εκείνος συνεχίζει να είναι σε κακό κλίμα με τη Νάντια. Η Ζωή προσπαθεί να μάθει για το παιδί του νεκροταφείου μέχρι που το βρίσκει.

Η Σοφία συναντάει την Κάτια για να δουν το σπίτι που τους έκλεισε αλλά στην πραγματικότητα της επιφυλάσσει μια μεγαλύτερη έκπληξη.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Μάρκος μετά τη συζήτησή του με την Έλλη θεωρεί πως δεν έχει σχέση με το δυστύχημα. Η Έλλη προσπαθεί να τον γνωρίσει καλύτερα, αλλά δεν της είναι εύκολο.

Ο Δαμιανός προσεγγίζει τη Μάντυ και της υπόσχεται να μάθει αν ο Ανδρέας γνωρίζει κάτι για την απόλυσή της, αλλά ζητάει κάτι ιδιαίτερο ως αντάλλαγμα... Η Κάτια κανονίζει να πάει με τη Σοφία να δουν το σπίτι. Ο Αλέξης επηρεασμένος από τα λόγια του Νώντα τσακώνεται μαζί της.

Ο Νικόλας ζητά μια χάρη από τον Ανδρέα σχετικά με την Λουκία. Η Ισμήνη προτρέπει τη Λουκία να ρωτήσει στα ίσια τον Ανδρέα αν την απατά, όμως η ίδια δεν νιώθει σίγουρη για αυτή την κίνηση. Η Κάτια παίρνει θάρρος και εκμυστηρεύεται κάτι προσωπικό στον Κωνσταντίνο.

Διαβάστε επίσης:

Ταραμπάνκο σε Λιάγκα: «Μετά τον πατέρα μου, είσαι ο ωραιότερος άντρας» – Η αντίδραση της Σκορδά

Σασμός Spoiler: To δεύτερο φονικό έρχεται- Ο ρόλος της Καλλιόπης γεννά ερωτηματικά

Σασμός spoiler: Η πρόταση του Μαθιού στη Βασιλική θα σημάνει την αρχή του τέλους;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved