Συγκλονίζει γνωστή ηθοποιός για τη μάχη με τον καρκίνο: «Θέλω να ζήσω για τα παιδιά μου»
Media

Συγκλονίζει γνωστή ηθοποιός για τη μάχη με τον καρκίνο: «Θέλω να ζήσω για τα παιδιά μου»

Η Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη προχώρησε σε μια αποκαλυτική συνέντευξη στο μεσημέρι της Τρίτης 9-11, μιλώντας ανοιχτά για την περιπέτεια που περνάει με τον καρκίνο του μαστού

Η αγαπημένη ηθοποιός έγινε ευρέωβς γνωστή, μέσα από την σειρά του Χάρη Ρώμα "Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο", όπου υποδυόταν την μαθήτρια Λουκία Παπαδογιαννάκη. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή T-live, ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με την κατάστασή της, το πως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αποφάσισε να επισκεφθεί έναν ειδικά.

Όπως εξομολογείται: «Από την ώρα που μαθαίνεις ότι έχεις καρκίνο, σκέφτεσαι ότι η προηγούμενη ζωή σου τελειώνει. Περνάς μία μεγάλη ταλαιπωρία και ξαναγεννιέσαι μέσα από αυτήν. Έκανα ψηλάφηση στο στήθος μου, γιατί είχα μία ενόχληση και πήγα κατευθείαν στον γιατρό. Εκεί η ακτινολόγος μου είδε κάτι που δεν της άρεσε, έκανε την παρακέντηση και τη βιοψία που έπρεπε και καταλήξαμε μετά από μία εβδομάδα στο χειρουργείο. Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι σημαίνει η λέξη “καρκίνος” ήταν ένα κενό, ήταν σαν να μη μιλούσαν για μένα»

Η Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη θεωρεί τον εαυτό της τυχερό, γιατί πέτυχε τον καρκίνο σε αρχικό στάδιο και σε σημείο, όπου μπορει να αντιμετωπισθεί. Η ίδια ανέφερε και τους δύο γιους της, που ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε, όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα: «Έκλαψα και θα ξανακλάψω, απλά θέλω να πιστεύω ότι θα γελάω περισσότερο. «Θέλω να ζήσω για τα παιδιά μου. Θέλω να κάνω πράγματα, είμαι μόνο 38 ετών»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Tο όνομα της Γεννηματά σε δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνου του μαστού–Η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού

Ελένη Μενεγάκη:«Έγινε Λούης» όταν ρωτήθηκε για τον… Alpha - «Απεχθάνομαι τις ίντριγκες»

Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το σύνθημα - Φωταγωγήθηκε ροζ το Εθνικό θέατρο (Photos/Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved