Ράδιο Αρβύλα: Οι ευχές για τα γενέθλια του Χατζηνικολάου, ο συμμαθητής Στάθης και το... τρολάρισμα!
Media

Ράδιο Αρβύλα: Οι ευχές για τα γενέθλια του Χατζηνικολάου, ο συμμαθητής Στάθης και το... τρολάρισμα!

Σήμερα έχει γενέθλια ο Νίκος Χατζηνικολάου και οι Ράδιο Αρβύλα είπαν να του ευχηθούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. 

Όπως χθες, έτσι και σήμερα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, τόνισε ότι με τον γνωστό εκδότη και παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 υπήρξαν συμμαθητές και μάλιστα σήμερα (09/11) τόνισε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι κατά κάτι μήνες μεγαλύτερος από εκείνον καθώς εκείνος έχει γεννηθεί Μάρτιο της ίδιας χρονιάς.

Συγκεκριμένα, οι δύο άλλοτε συμμαθητές είναι πλέον 59 ετών, γεγονός που φυσικά έγινε αγαπημένο θέμα συζήτησης των υπολοίπων του Ράδιο Αρβύλα οι οποίοι και έσπευσαν να ευχηθούν στον Χατζηνικολάου Χρόνια πολλά, τρολάροντάς τον αμέσως μετά για κάτι που το προηγούμενο Σάββατο είχε πει η Δέσποινα Βανδή για το τραγούδι της "Α πα πα" το οποίο είχε κάνει τεράστια επιτυχία στο παρελθόν.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια στον αέρα του J2US το περασμένο Σάββατο, μετά την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη και του Νικηφόρου που ερμήνευσαν το συγκεκριμένο τραγούδι στο stage του σόου, όταν το είχε γράψει για εκείνη το συγκεκριμένο τραγούδι ο Φοίβος, αρχικά εκείνη δεν ήθελε να το πει, όμως ο Φοίβος τής είπε ότι και ο Νίκος Χατζηνικολάου να το τραγουδούσε, θα γινόταν τεράστια επιτυχία.

Και φυσικά, το τρολάρισμα μετά από μια ατάκα της Δέσποινας Βανδή ήταν... μονόδρομος για τους Ράδιο Αρβύλα. Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα από τη σατυρική εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Tηλεθέαση: Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν και «τίναξαν» την μπάνκα – Αυτά είναι τα ποσοστά που σημείωσαν

Ράδιο Αρβύλα: Η ξεχωριστή πρεμιέρα του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του! Πολύ γέλιο! (video)

VINYΛΙΟ: Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved