Shopping Star: Το fashion outfit της Ειρήνης και τα σχόλια των κοριτσιών
Media

Shopping Star: Το fashion outfit της Ειρήνης και τα σχόλια των κοριτσιών

Shopping Star: Το θέμα της εβδομάδας είναι "Στυλάτη με αθλητικό στυλ" και τα κορίτσια έχουν μπει για τα καλά στη μάχη για το έπαθλο. 

Το Shopping Star έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, αφού κάθε μεσημέρι, οι τηλεθεατές το παρακολουθούν ανελιπώς, για μαθήματα styling και όμορφες ιδέες για daily outfits.

Το θέμα αυτής της εβδομάδας είναι "Στυλάτη με αθλητικό στύλ" και οι πέντε διαγωνιζόμενες είναι έτοιμες να βάλουν τα δυνατά τους και να υπηρετήσουν το συγκεκριμένο concept με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. η κάθε μια με την πινελιά του δικού της προσωπικού στυλ. Σήμερα, Τρίτη 9-11 ήταν η σειρά της 18χρονης Ειρήνης, η οποία να και νεαρή αρκετά στην ηλικιά, δηλώνει λάτρης του στυλ και της μόδας και από την αρχή του επεισοδίου ήξερε ότι θα τα καταφέρει πολύ καλά.

Για την σημερινή της εμφάνιση επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι σε στυλ καμπάνα, ένα λευκό ελαφρύ φούτερ με λευκό μπουφάν και υπέροχα λευκά sneakers. Η κίνηση ματ, όπως την χαρακτήρισε και η ίδια ήταν η επιλογή της beltbag, η οποία έκανε το σημερινό της outfit ακόμα πιο ενδιαφέρον. Μπορεί να μην πρόλαβε το κομμωτήριο, αλλά όχι μόνο δεν την ενόχλησε και την ίδια, αλλά χρησιμοποίησε την φρεσκάδα της ηλικίας της και το λαμπερό της δέρμα, που σε συνδυασμό με το ντύσιμό της, την βοήθησαν να αναδειχθεί.

Αυτή ήταν και η γνώμη των συμπαικτριών της, που συμφώνησαν ότι τα πήγε πολύ καλά, με κάποιες φυσικά εξαιρέσεις. Υπήρχαν και οι γνώμες που θα ήθελαν μια άλλη μπλούζα στο συγκεκριμένο outfit, αλλά και ίσως κάποιο άλλο παντελόνι.

Η Ειρήνη κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 6,5 βαθμούς και μέχρι στιγμής είναι πρώτη στην κατάταξη για την ανάδειξη της Shopping Star της εβδομάδας την Παρασκευή 12-11.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Style me Up:Πήγε για makeover και το Twitter θυμήθηκε ότι η περιπτερού είχε πάει & στο Shopping Star

Shopping Star: Χαμός στο Twitter με το μακιγιάζ και την ηλικία της παίκτριας! «Τι βάφτηκε; Κλόουν;»

Shopping Star: Κι όμως το ξεστόμισε! Ο «Ήλιον» και το πάρτι στο Twitter με τα... σεμιζιέ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved