GNTM: Αυτά είναι τα 4 μοντέλα που επέστρεψαν στον διαγωνισμό (video)
Media

GNTM: Αυτά είναι τα 4 μοντέλα που επέστρεψαν στον διαγωνισμό (video)

GNTM: Η έναρξη του σημερινού επεισοδίου έγινε με την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και ένα πρόσωπο έκπληξη, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία του διαγωνισμού 

Η τέταρτη σεζόν του Greece's Next Top Model έχει ευτράπελα, όμορφες στιγμές αλλά κυρίως ανατροπές. Το σημερινό επεισόδιο είχε να κάνει με το κομμάτι των επιστροφών, κάτι που έφερε έντονες αντιδράσεις στους μέχρι στιγμής 9 του διαγωνισμού, που έχουν παραμείνει.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου συναντά στο πλατό του GNTM 4 τον Alex Babahmadi, παγκόσμιο επικεφαλής επικοινωνίας του Elite World Group, για ένα ιδιαίτερο casting. Ο ίδιος, γνωρίζει την πορεία των παιδιών μέσα στον διαγωνισμό και έχει επιλέξει 6 άτομα, για να κάνει κάστινγκ μαζί τους και να καταλήξει στην τελική του απόφαση. Δέκα συνολικά μοντέλα, που έχουν αποχωρίσει σε προηγούμενα πλατό του GNTM, ρίχνονται στη μάχη της δεύτερης ευκαιρίας και προσπαθούν με όλα τους τα όπλα να εντυπωσιάσουν τον ξεχωριστό καλεσμένο.

Ο Alex Babahmadi ζήτησε από τα μοντέλα να κάνουν μια πασαρέλα και να του περιγράψουν τα χόμπι, τα ενδιαφέροντά τους, πέρα από το modeling. Εκεί κρίνεται και το κομμάτι της προσωπικότητας, κάτι που, όπως ανέφερε, για το πρακτορείο Elite παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Μετά από την ολοκλήρωση του casting, ο Alex αποφάσισε να επιστρέψουν 4 άτομα στο σπίτι: ο Αγγαίος, η Ιωάννα, ο Ντίνος και η τέταρτη θέση κρίθηκε ανάμεσα στη Ραφαέλλα και τον Θάνο.

Ο Άλεξ έκανε ερωτήσεις στα παιδιά, για το τι θα έκαναν διαφορετικά αν θα επέστρεφαν στον διαγωνισμό. Η τέταρτη θέση ανήκει τον Θάνο.

Δείτε τα σχετικά βίντεο παρακάτω:

Δείτε τα βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις των παικτών που επέστρεψαν στον διαγωνισμό:

https://www.instagram.com/p/CWESD6RKaz5
https://www.instagram.com/p/CWET4noqd1i
https://www.instagram.com/p/CWEUU4pKIRP
https://www.instagram.com/p/CWEVbgaKOCF

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Κωστάκη για GNTM: "Οι κριτές δεν έχουν την ίδια καριέρα με εμένα και είναι προσβλητικοί"

GNTM: Η επιστροφή πρώην παικτών, η Φουρέιρα σε ένα μοναδικό act και η αποχώρηση που θα φέρει δάκρυα

GNTM: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε, μια ανάσα πριν από τους καλύτερους 9 του διαγωνισμού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved