Μέγκι Ντρίο: «Κατακεραυνώνει» Γκουντάρα – Κάκκαβα!Περνά από «κόσκινο» Παπαγεωργίου και Βλαντή
Media

Μέγκι Ντρίο: «Κατακεραυνώνει» Γκουντάρα – Κάκκαβα!Περνά από «κόσκινο» Παπαγεωργίου και Βλαντή

«Χείμαρρος» η Μέγκι Ντρίο! Κρίνει τους πάντες και τα πάντα στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα!

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι εκτός Φάρμας, απέρριψα την πρόταση, θα ήθελα να δω ένα διαφορετικό καστ. Επιλέγω σε ποιο κανάλι θα παίξω, νομίζω ότι πλέον έχω το πάνω χέρι. Με την Αναστασία Γιούσεφ δε θα ταίριαζα. Είπε ότι έχει 10 χρόνια εμπειρίας στην τηλεόραση. Έχω κάνει τα δικά μου βήματα στην τηλεόραση, και είναι πολύ πιο σοβαρά από της Γιούσεφ»!

Και πρόσθεσε: «Η Αγγελική Ηλιάδη πιστεύω ότι θα ζοριστεί πολύ στη Φάρμα και θα είναι από τις πρώτες αποχωρήσεις. Μου είχαν κάνει πρόταση για το Big Brother και το απέρριψα. Για παρουσιαστή θα ήθελα τον Αλέξη Παππά, οι παρουσιαστές (Γκουντάρα - Κάκκαβα) που έχουν δε νομίζω ότι βοηθάνε το project»!

Από το στόμα της δεν γλίτωσε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ραμόνα Βλαντή και… η Κάτια Ταραμπάνκο: «Στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μάλλον δε συνεννοούνται μεταξύ τους. Τη Ραμόνα δε θα την έβαζα κάπου, από πού και ως που είναι στυλίστρια; Είδα τη Ραμόνα έξω προχθές, και έκανες πως δε με είδε, το ίδιο και εγώ. Την εκπομπή της Κάτιας Ταραμπάνκο δεν νομίζω ότι την είδε κάποιος, δεν ξέρω και αν το κανάλι μπορεί να τη βοηθήσει»!

Και κατέληξε η Μέγκι Ντρίο: «Μία συγκεκριμένη τηλεκριτικός με έκανε να θυμώσω. Εγώ της απαντάω να δέχεται και νέα πρόσωπα»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Πρώην παίκτρια του GNTM: «Έχω δεχτεί σωματική βία σε σχέση. Μου έδινε σφαλιάρες»

Αποκλειστικό: Η πρώτη αντίδραση της Τούνη στα «καρφιά» της Μέγκι Ντρίο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved