Τηλεθέαση: Στα ύψη τα νούμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Ράδιο Αρβύλα!
Media

Τηλεθέαση: Στα ύψη τα νούμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Ράδιο Αρβύλα!

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν και σαρώνουν σε νούμερα τηλεθέασης!

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του μας κρατούν συντροφιά για μία ώρα και μας χαρίζουν στιγμές γέλιου!

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα μας κρατάνε συντροφιά, καθημερινά από Δευτέρα έως την Πέμπτη αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τις Παρασκευές, επίσης στις 20:00, με το «Βινύλιο», το οποίο θα έχει διευρυμένη διάρκεια, έως περίπου τις 21:30.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nieslen την δεύτερη μέρα μετάδοσης της εκπομπής, δηλαδή την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021, η τηλεθέαση του Ράδιο Αρβύλα σημείωσε στο 18,7% στο σύνολο και 22,3% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή έφτασε σε τέταρτο έως το 27,4%!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι χθες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, τόνισε ότι με τον γνωστό εκδότη και παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 υπήρξαν συμμαθητές και μάλιστα τόνισε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι κατά κάτι μήνες μεγαλύτερος από εκείνον καθώς εκείνος έχει γεννηθεί Μάρτιο της ίδιας χρονιάς.

Συγκεκριμένα, οι δύο άλλοτε συμμαθητές είναι πλέον 59 ετών, γεγονός που φυσικά έγινε αγαπημένο θέμα συζήτησης των υπολοίπων του Ράδιο Αρβύλα οι οποίοι και έσπευσαν να ευχηθούν στον Χατζηνικολάου Χρόνια πολλά, τρολάροντάς τον αμέσως μετά για κάτι που το προηγούμενο Σάββατο είχε πει η Δέσποινα Βανδή για το τραγούδι της "Α πα πα" το οποίο είχε κάνει τεράστια επιτυχία στο παρελθόν.

Δείτε το απόσπασμα αν δεν το είδατε!

Διαβάστε επίσης:

Tηλεθέαση: Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν και «τίναξαν» την μπάνκα – Αυτά είναι τα ποσοστά που σημείωσαν

Ράδιο Αρβύλα: Η ξεχωριστή πρεμιέρα του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του! Πολύ γέλιο! (video)

VINYΛΙΟ: Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved