Ελένη Μενεγάκη: «Άφωνη» με την είδηση που έμαθε on air - «Πάρτε τους παλμούς μου» - Δείτε τι συνέβη
Media

Ελένη Μενεγάκη: «Άφωνη» με την είδηση που έμαθε on air - «Πάρτε τους παλμούς μου» - Δείτε τι συνέβη

H Ελένη Μενεγάκη έπαθε πλάκα με την είδηση που έμαθε στον αέρα της εκπομπής της! Η παρουσιάστρια έμεινε άφωνη και δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Τι συνέβη όμως;

Με αφορμή τις δηλώσεις της Αγγελικής Νικολούλη και του γιου της που είναι σκηνοθέτης, έκανε μία ερώτηση στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο που δεν περίμενε με τίποτα να πάρει αυτή την απάντηση και σάστισε!

Η Αγγελική Νικολούλη είναι περήφανη για τον γιο της, Κωνσταντίνο, και δήλωσε πως τον θαυμάζει, ο οποίος έχει γίνει σκηνοθέτης.

Η δημοσιογράφος είπε: «Σίγουρα η οικογένεια είναι η σπουδαιότερη ιστορία της ζωής μου. Έμεινα αρκετά χρόνια παντρεμένη κι έχουμε ένα υπέροχο παιδί. Τον θαυμάζω τον γιο μου. Έχει ανοίξει τον δικό του δρόμο κι έχει πετάξει με τα δικά του τα φτερά. Μου λένε πολλοί σκεπτόμενοι σαν τις Ελληνίδες μητέρες, έχεις έναν γιο γιατί δεν τον έχεις μαζί σου; Λέω γιατί; Για εμένα τον έκανα; Στα παιδιά μας δίνουμε αυτά που πρέπει να δώσουμε. Τις βάσεις κι από εκεί και πέρα η ζωή τους ανήκει. Να είμαστε δίπλα τους, στην σκιά τους αλλά όχι μπροστά τους. Δεν θα έλεγα ότι είμαι η κλασική μητέρα»

Ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης συμπλήρωσε: «Δεν μου έλειψε ποτέ κάτι. Κάπως ήταν πάντα εκεί. Τα συνδύαζε και τα κατάφερνε. Δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις της Αγγελικής Νικολούλη, η Ελένη ρώτησε τον Θοδωρή: "Εσένα ο γιος σου δεν ασχολείται με τα δικά μας θέματα τωνmedia, αν ο γιος σου ασχολιόταν με την σκηνοθεσία;"! και τότε ο συνεργάτης της είπε "ο δικός μου γιος σπουδάζει σκηνοθεσία"!

Η Ελένη έμεινε με το στόμα ανοιχτό "Ποιος;", σηκώθηκε όρθια, πήγε κοντά του και έκπληκτη αναφώνησε ότι δεν το ξέρει, ενώ είπε στους συνεργάτες της "πάρτε μου τους παλμούς..."!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Παραλίγο ατύχημα on air – Έβγαλε τις γόβες της και… έβαλε τις φωνές (Video)

«Πάγωσε» η Μενεγάκη:Η οικογένεια του Ουγγαρέζου είχε απευθυνθεί στη Νικολούλη. Δεν είχε αίσιο τέλος

«Πάγωσε» ο Φάνης Μουρατίδης με την ερώτηση της Μενεγάκη «Είμαι Πόντιος, η πληροφορία έρχεται αργά»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved