Σασμός spoiler: Ένας νέος φόνος προκαλεί τρόμο και αναπάντητα ερωτήματα
Media

Σασμός spoiler: Ένας νέος φόνος προκαλεί τρόμο και αναπάντητα ερωτήματα

Σασμός spoiler: Ένοχα μυστικά από το παρελθόν βγαίνουν στο φως στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού».

Kανείς δεν μπορεί να ελέγξει τις συνέπειες. Το πτώμα μίας γυναίκας προκαλεί τρόμο αλλά και ερωτήματα στην Αστυνομία, τη στιγμή που η Καλλιόπη ανακαλύπτει πως ο Άγγελος είναι γιος της Ανθούλας.

Ένα ραντεβού της Μαρίνας με τον Αντώνη διακόπτεται από μία φρικτή αποκάλυψη. Ενημερώνουν τον αστυνόμο πως σε ένα χαντάκι στο πλάι του δρόμου εντοπίστηκε κάτω απ’ τα χώματα το πτώμα μιας γυναίκας αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής. Στην Αστυνομία σημαίνει συναγερμός και όλοι είναι επί ποδός. Το πτώμα της γυναίκας που ανασύρθηκε έχει προκαλέσει αναστάτωση και στο χωριό. Λίγες ώρες αργότερα, αποκαλύπτεται πως πρόκειται για τη γυναίκα ενός Ρουμάνου που ζούσε στο χωριό μέχρι πριν από λίγο καιρό. Πρόκειται για τον ίδιο Ρουμάνο με τον οποίο είχε διαφορές ο Στεφανής και είχε μπει στο κάδρο των υπόπτων για τη δολοφονία του. Αντώνης, Ντίνα και Μύρωνας μάταια προσπαθούν να βρουν στοιχεία για τον ένοχο της δολοφονίας της γυναίκας. O Διακομανώλης, όμως, ξέρει πολλά. Μάλιστα, ο άντρας, όπως θα δούμε, δεν αντέχει να κρατάει πια το μυστικό του και πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα αποφασισμένος να καταθέσει μία σημαντική μαρτυρία. Ένοχος για τον φόνο της γυναίκας είναι ο ίδιος της ο άντρας, ο οποίος, αφού τη σκότωσε και την έθαψε στο χαντάκι, εξαφανίστηκε από το χωριό. Η κατάθεση του Διακομανώλη στέλνει τον φονιά της νεαρής κοπέλας στη φυλακή, αλλά περιπλέκει την Αστυνομία στην υπόθεση του Στεφανή. Κι αυτό γιατί ο Ρουμάνος έλειπε από το χωριό όταν σκότωσαν τον Σταματάκη.

Ο Άγγελος συνθέτει τα κομμάτια του παζλ και είναι πια σίγουρος πως η Ανθούλα ήταν η μητέρα του. Ο παπα-Μιχάλης βλέπει τον γιατρό πάνω από τον τάφο της Ανθούλας και αποφασίζει να τον πείσει ότι ορισμένα μυστικά πρέπει να μείνουν κρυμμένα για πάντα. Ωστόσο, τον ρωτάει γιατί δείχνει τόσο έντονο ενδιαφέρον για την Ανθούλα. Ο Άγγελος δεν του αποκαλύπτει τίποτε, αλλά αποφασίζει να φροντίσει τον τάφο της μητέρας του. Βάζει λουλούδια, έναν σταυρό αλλά και σε μία πλάκα το όνομά της. Λίγες ώρες μετά, η Καλλιόπη επισκέπτεται το ιατρείο του Αγγέλου. Καθώς όμως την εξετάζει, η γυναίκα βλέπει να φοράει τον βαπτιστικό του σταυρό και σοκάρεται. Είναι ο σταυρός που του είχε πάρει εκείνη όταν γεννήθηκε. Τότε συνειδητοποιεί πως ο γιατρός είναι ο γιος της Ανθούλας.

Η ανακάλυψη της Καλλιόπης για τον Άγγελο τη συνταράσσει συθέμελα, την ώρα που τα νέα για τον τάφο της Ανθούλας κάνουν τον γύρο του χωριού. Την επόμενη μέρα, κι ενώ η Καλλιόπη τρέμει στην ιδέα πως θα αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά του παρελθόντος, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Μιλάει ανοιχτά στον Άγγελο και τον προειδοποιεί να μη σκαλίζει άλλο το παρελθόν. Το ίδιο βράδυ, όμως, ο Άγγελος εμφανίζεται στο σπίτι της και αποκαλύπτει στον Αστέρη και στον Μαθιό πως είναι υιοθετημένος και ότι το όνομα της πραγματικής του μητέρας είναι Ανθούλα Σταματάκη. Τα δύο αδέλφια παγώνουν, ενώ η Καλλιόπη είναι αναγκασμένη πλέον να αποκαλύψει τα μυστικά που τη βαραίνουν τόσα χρόνια…

Πηγή:ΜΥΤV

Δείτε τη σχετική gallery:

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Τι συνδέει την Άννα με τον Άγγελο; Οι υποψίες και η φωτογραφία

Σασμός spoiler: Η πρόταση του Μαθιού στη Βασιλική θα σημάνει την αρχή του τέλους;

Σασμός: Η Καλλιόπη βασανίζεται από ενοχές για όσα έκανε στην Ανθούλα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved