Γιώργος Σουξές: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου του (Video & Photos)
Media

Γιώργος Σουξές: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου του (Video & Photos)

Ο Γιώργος Σουξές, ο Προύσαλης από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για την απόφασή του να αφήσει τη δουλειά του για το θεατρικό σανίδι, τον γάμο του και το… windsurf.

Αρχικά ο ηθοποιός ανέφερε: «Από 19 χρονών παίρναμε μισθό δημοσίου υπαλλήλου, ήμασταν περιζήτητοι γαμπροί αλλά σκεφτόμουν ότι όλα τα λογάριαζαν οι συνάδελφοι με την αύξηση. Όταν είπα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός τρελάθηκαν, οι φίλοι μου σταμάτησαν να μου μιλάνε, λέγανε θα καταντήσω αλήτης και ρεμάλι. Οι γονείς μου νόμιζαν πως με το θέατρο θα πέθαινα στην ψάθα».

Όσον αφορά τον γάμο, ο Γιώργος Σουξές αποκάλυψε: «Η σύντροφός μου είναι η μοναδική. Εκείνη μου είπε να είμαστε μαζί, εγώ δεν τόλμησα και είπα ‘κοίτα να δεις τώρα’. Η σύντροφός μου δε με έχει δει να παίζω ούτε στο θέατρο, ούτε στην τηλεόραση, απλά ξέρει τι δουλειά κάνω. Έχουμε συμφωνήσει ο γάμος να γίνει στις 27 Αυγούστου, λέγαμε να πέσουμε με αλεξίπτωτα και αυτή μου είπε ‘δε θέλω γελοιότητες’. Ο γιος μου κάπου διάβασε για την σχέση μου και λέει ‘παντρεύεσαι;’. Τώρα περιμένει να την γνωρίσει».

Όσο για το windsurf, είπε χαρακτηριστικά: «Είπα θα κάνω windsurf και η σύντροφός μου έπεσε κάτω και γέλαγε. Τι να κάνω, να τρέχω με το σορτσάκι και να γελάει ο κάθε πικραμένος;»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Παντρεύεται ο Γιώργος Σουξές (Video)

Γιώργος Σουξές: Είναι ερωτευμένος και δε το κρύβει! Ελληνογερμανίδα χημικός η σύντροφός του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved