Σασμός: Οι πραγματικοί έρωτες των πρωταγωνιστών (photos)
Media

Σασμός: Οι πραγματικοί έρωτες των πρωταγωνιστών (photos)

Μπορεί να μας έχουν συνεπάρει με τις προσωπικές τους ιστορίες, ωστόσο οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς, Σασμός, βιώνουν μια εξίσου εντυπωσιακή ζωή με τις οικογένειές τους.

Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα...

Μαρία Τζομπανάκη

Η Καλλιόπη Σταματάκη δεν έχει σχέση με τη γυναίκα που την υποδύεται. Η ηθοποιός και μητέρα του Ορφέα Αυγουστίδη, Μαρία Τζομπανάκη, δεν θα καταδυνάστευε ποτέ τη ζωή του παιδιού της και για του λόγου του αληθές εκείνη ζει στη Νέα Υόρκη με τον τρίτο σύζυγό της Γιάννη Βάλβη, ενώ ο γιος της στην Αθήνα. Ο γάμος της με τον επιχειρηματία έγινε το 2016 στην Κρήτη και μάλιστα ο γιος την παρέδωσε στον... γαμπρό.

Oρφέας Αυγουστίδης

Οσο αναποφάσιστος είναι στον Σασμό ο Αστέρης, άλλο τόσο δεν είναι στη ζωή του ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο ηθοποιός μοιράζεται τη ζωή του με τη σύντροφό του Γεωργία, η οποία μάλιστα πριν λίγους μήνες του έκανε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής του, αυτό της πατρότητας. Δεν έχουν ανέβει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά, όπως φαίνεται, αυτό που τους ενώνει είναι πολύ πιο δυνατό από ένα μυστήριο.

Tάσος Νούσιας

Ο αδικοχαμένος Στεφανής, κατά κόσμον, Τάσος Νούσιας, δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, σκηνοθέτιδα στο επάγγελμα, Μαρλέν Καμίνσκι, ωστόσο η σχέση τους φαντάζει ιδανική. Γνωρίστηκα στα παρασκήνια ενός θεάτρου και από τότε είναι αχώριστοι, παρόλο που και οι δύο εργάζονται στον απαιτητικό χώρο του θεάματος. Εχουν αποκτήσει και μία κόρη, τη 12χρονη σήμερα Ιωάννα.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ή αλλιώς Βασιλική του «Σασμού» που τηλεοπτικά είχαμε χρόνια να απολαύσουμε, ζει εδώ και 14 χρόνια ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της, επίσης ηθοποιού Γιάννη Νταλιάνη, που υποδύεται τον δικηγόρο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες μέλισσες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη σκηνή του θεάτρου όπου και συνεργάστηκαν, αγνοώντας πως σε βάθος χρόνου εκτός από την αγάπη τους για το θέατρο, θα τους ένωνε και η αγάπη τους για την ίδια τη ζωή. Εχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Δανάη Παππά

Στην πραγματική της ζωή, η ηθοποιός και χορεύτρια, Δανάη Παππά, δε θυμίζει σε τίποτα την ατίθαση Θοδώρα Αγγελάκη που υποδύεται στη σειρά του Κώστα Κωστόπουλου. Για την ακρίβεια, είναι πιστή εδώ και τρία χρόνια στον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη και ολοένα και φουντώνουν οι φήμες για γάμο.

Μιχάλης Αλικάκος

Την πιο ωραία περίοδο της ζωής του περνάει ο «κακός» Διονύσης του Σασμού αφού πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 22 Οκτωβρίου, ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με τη Βιβή Πολυκανδριώτη (κόρη του γνωστού συνθέτη) και δεν θα μπορούσαν παρά να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ευγενία Σαμαρά

Η Στέλλα δεν έχει καμία σχέση με την Ευγενία Σαμαρά που την υποδύεται, αφού η μεν είναι πρόσφατα χωρισμένη από τον έρωτα της ζωής της, ενώ η δε έχει μακροχρόνια σχέση με τον Γιάννη Ποιμενίδη. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς Εκδρομή, το 2014 και ενώ αρχικά ανέπτυξαν μια φιλική σχέση, σταδιακά εξελίχθηκε σε κάτι πιο βαθύ. Παρόλο που η σχέση τους έχει περάσει από πολλές διακυμάνσεις, πλέον είναι καλύτερα από ποτέ και κάνουν πλάνα κοινού βίου.

Εριέττα Μανούρη

Η Σεμίνα μπήκε ξαφνικά στη ζωή του Πέτρου και την αναστάτωσε, ενώ κάτι αντίστοιχο πρέπει να έχει κάνει και η Εριέττα στη ζωή του Αναστάση Ροϊλού από τις Άγριες μέλισσες, αφού δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Γνωρίστηκαν στη σειρά του ΑΝΤ1 (σ.σ. υποδύθηκε τη μητέρα των Σταμίρενων, σε flashback) και μέχρι σήμερα έχουν κάνει σημαντικά βήματα στη ζωή τους, όπως η συγκατοίκησή τους στην Κυψέλη.

Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη

Δύο χρόνια πριν γίνει... η Αργυρώ του Σασμού, η Χριστίνα πρωταγωνιστούσε στις Άγριες μέλισσες υποδυόμενη τη Θεοδοσία, τη γυναίκα του Λάμπρου. Τότε λοιπόν γνώρισε τον σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα (αδελφό του Αποστόλη Τότσικα) και έκτοτε είναι πραγματικά αχώριστοι αφού, όπως δηλώνουν και οι δύο, έχουν βρει το άλλο τους μισό. Τη σχέση τους δυνάμωσε ακόμα περισσότερο η συνεργασία τους στον Σιωπηλό δρόμο όπου εκείνος έκανε το μοντάζ. Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο αλλά ακόμα δεν έχουν αποφασίσει να μείνουν μαζί.

Δημήτρης Λάλος

Ο Δημήτρης Λάλος, ο τηλεοπτικός Μαθιός είναι και στην πραγματικότητα ερωτευμένος, όμως όχι με τη Βασιλική αλλά με την Ελενα Μαυρίδου, επίσης ηθοποιό και μάλιστα πολυβραβευμένη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Επίδαυρο, λίγα χρόνια αργότερα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ έχει αποκτήσει και ένα κοριτσάκι.

Κώστας Νικούλι

Με ηθοποιό έχει σχέση και ο Κώστας Νικούλι που υποδύεται τον Πέτρο Βρουλάκη και αυτή είναι η Κατερίνα Μαούτσου. Το ζευγάρι μένει μαζί εδώ και έξι μήνες ενώ, όπως γράφεται, ο 27χρονος ηθοποιός σκέφτεται πολύ σοβαρά να εγκαταλείψει σύντομα το κλαμπ των εργένηδων και να μπει για τα καλά σε εκείνο των παντρεμένων.

Θανάσης Πατριαρχέας

Η προσωπική ζωή του Θανάση Πατριαρχέα δεν είναι τόσο σύνθετη όσο φαίνεται να είναι του Άγγελου στον Σασμό. Είναι παντρεμένος από το 2019 με τη Βίβιαν Δράκου και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τη Σταύρια που γεννήθηκε το 2019, ενώ μόλις πριν λίγους μήνες ήρθε στον κόσμο και ο δεύτερος καρπός του έρωτά τους. Ο ηθοποιός δηλώνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Πηγή:TV24

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αμούτζας- Έλενα Πιερίδου: Νέος έρωτας στη showbiz

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved