Συγκινεί η Ελένη Πέτα στο Mega Καλημέρα: «Στην καραντίνα ήμασταν κλεισμένοι σ’ ένα νοσοκομείο»
Media

Συγκινεί η Ελένη Πέτα στο Mega Καλημέρα: «Στην καραντίνα ήμασταν κλεισμένοι σ’ ένα νοσοκομείο»

Η  Ελένη Πέτα μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Mega Καλημέρα για τη σχέση με τον σύζυγό της, το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε την περίοδο της πανδημίας αλλά και για την καριέρα της.

Αρχικά ανέφερε: «Με τον άνδρα μου δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Συναντηθήκαμε πριν πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και αρχικά ήταν από τη δική του πλευρά. Εμένα με κέρδισε στην πορεία. Είναι μια σχέση που δημιουργήθηκε μέσα από δυσκολίες και μέσα από διαφορές»!

Και τόνισε: : «Είναι ένας σπουδαίος μουσικός. Κάνει τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Δεν μπλέκουμε».

Και πρόσθεσε η τραγουδίστρια: «Δεν είναι εύκολη η καθημερινότητα. Με τον Κώστα έχουμε περάσει πολλά μαζί. Είμαστε 10 χρόνια μαζί και έχουμε περάσει από διάφορα στάδια. Όταν υπάρχει καλή διάθεση και από τους δύο η σχέση προχωράει».

Ενώ τόνισε: «Αισθάνομαι τυχερή για την πορεία που έκανα. Παρόλο που βγήκα σε μια δύσκολη εποχή, το ’90, που τότε υπήρχε άνθιση του λαϊκοποπ όπου εγώ δεν έβρισκα θέση… Δεν είχα ποτέ μεγάλες προσδοκίες οικονομικά. Δεν ήθελα τα λούσα. Ήθελα την υγεία μου και όλα τα άλλα είναι ρευστά»!

Και αποκάλυψε η Ελένη Πέτα: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, πολύ δύσκολο. Συνέπεσε με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας στην οικογένειά μου, ήμασταν κλεισμένοι σε ένα νοσοκομείο».

Δείτε όλα όσα είπε στο Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

«Χείμαρρος» η Καινούργιου: «Να σας πω τι σχόλια έχω στο Twitter; Ότι σε παράτησε γιατί είσαι γριά»

Ξέσπασε η Σκορδά: «Με κατέγραφε με το κινητό του και είχε ένα βλέμμα γλοιώδες και χυδαίο…»!

Έξαλλη η Καγιά με την Παπαγεωργίου: «Γίνεται επίθεση απέναντί μου που δεν μου αρμόζει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved