Ιωάννα Μαλέσκου: Οι δηλώσεις για την Κατερίνα Καινούργιου και το μέλλον της εκπομπής της (video)
Media

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι δηλώσεις για την Κατερίνα Καινούργιου και το μέλλον της εκπομπής της (video)

Ιωάννα Μαλέσκου: Μίλησε στους δημοσιογράφους για τα προσωπικά της, αλλά και τις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται ακόμα σε κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου, μετά από την αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει πριν από λίγο καιρό μεταξύ τους. 

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για όλους και για όλα! Για την προσωπική της ζωή αλλά και για το τι ακριβώς συμβαίνει με την Κατερίνα Καινούργιου και την μεταξύ τους σχέση. Η παρουσιάστρια του love it απάντησε και στις φήμες που ακούγονται για την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ.

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό, με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει, βάσει δημοσιογραφικών πηγών, ότι η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου ενδέχεται να μεταφερθεί το Σαββατοκύριακο, μετά από τα νούμερα χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει το Love it.

Η Ιωάννα, λίγες ώρες μετά τις συγκεκριμένες αναφορές, απάντησε στην εκπομπή της με επικριτικό ύφος και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Ωστόσο, σύμφωνα με όλα όσα είπε, η αντιπαράθεση μεταξύ τους έχει κωπάσει και δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε για όλα αυτά στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" : «Η σεζόν έχει ξεκινήσει γεμάτα, μεστά και θεωρώ ότι η εκπομπή έχει βρει τα πατήματά της. Κάθε μέρα έχουμε ένα χαμόγελο και μια λαχτάρα πηγαίνοντας καθημερινά και αυτό ελπίζω κι εύχομαι να περνάει και στον κόσμο. Είναι όλα καλά, μπορούν να είναι και καλύτερα. Το τηλεοπτικό σκηνικό με τόσες εκπομπές σε όλες τις ζώνες είναι απαιτητικό και ανταγωνιστικό».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ισχύει ότι έχει δοθεί από τον ΣΚΑΙ χρονικό περιθώριο μέχρι τις γιορτές για την εκπομπή και ούτε μας έχουν δώσει κάποιες εντολές. Δεν υπάρχει καμία κόντρα και καμία αντιπαράθεση με την Κατερίνα Καινούργιου. Όταν κάτι κρίνω ότι πρέπει να τοποθετηθώ και να λήξει, το κάνω. Και επειδή κάτι λήγει, παύει να υπάρχει λόγος να συζητάμε γι’ αυτό».

Για τα προσωπικά της δεν ανέφερε κάτι συγκεκριμένο, καθώς, όπως χαρακτηριστικά απάντησε: "Δεν μιλάω ποτέ για τα προσωπικά μου, αλλά είμαι πάρα πολύ καλά".

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Μαλέσκου: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες που την θέλουν να έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Ιωάννα Μαλέσκου: “Έχω δεχτεί άπειρες φορές body shaming. Προσέχω την εμφάνισή μου…»!

Λύγισε η Ιωάννα Μαλέσκου – Η εξομολόγηση του Παράσχου την έκανε να δακρύσει (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved