Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε παράπονα on air στον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη (video)
Media

Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε παράπονα on air στον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη (video)

Η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρήκε την αφορμή να κάνει μερικά παράπονα στον σύζυγό της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» έκανε τα παράπονα της προς τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη.

Συγκεκριμένα, ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει στα social media η Ιωάννα Μαλέσκου, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια και λίγο πιο πέρα ο σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά να την τραβάει βίντεο με drone, ήταν η αφορμή για να βγει η παρουσιάστρια έξω από τα ρούχα της.

Έτσι λοιπόν, η Μπέττυ Μαγγίρα βλέποντας αυτό το βίντεο έκανε το παράπονό της στον αγαπημένο της.

«Αυτό ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Αυτή η κοπέλα που έχει ένα σύντροφο ούτε ένα χρόνο και την τραβάει με drone. Δεν είμαι απλά έξαλλη, δε θα βγω από τα ρούχα μου, δε θέλω να μου φέρεται ένα ηρεμιστικό να το πιω. Εγώ 20 χρόνια τώρα με τον Μάζη, ούτε ένα drone; Δημήτρη μου…δεν το περίμενα. 20 χρόνια. Του δίνω κινητό να με τραβήξει μια φωτογραφία – τραβάει ωραίες φωτογραφίες αυτό του το αναγνωρίζω -και βαριέται και αυτή η κοπέλα είναι δυο μήνες, πόσο είναι με αυτόν και την τραβάει με drone; Εγώ πως θα φύγω να πάω σπίτι μου; Ποια θετικά να κρατήσω;» είπε με χιούμορ η ίδια.

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Βάσω Γουλιελμάκη: «Έστειλα στους παραγωγούς της σειράς, Συμπέθεροι από τα Τίρανα», να συμμετάσχω»

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη on air για το συμβόλαιό της και η σπόντα στον Σάββα Πούμπουρα!

Χρήστος Μάστορας: Νέος έρωτας για τον τραγουδιστή - Ζευγάρι με πρώην παίκτρια του GNTM

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved