Idols: Συγκλονίζει ο Παπαμιχαήλ: «Ήταν σκληρή περίοδος, είδα και σκληρά πράγματα μέσα στο σπίτι»
Media

Idols: Συγκλονίζει ο Παπαμιχαήλ: «Ήταν σκληρή περίοδος, είδα και σκληρά πράγματα μέσα στο σπίτι»

Idols: Στο αφιέρωμα της εκπομπής του Σάκη Ρουβά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού δεν δίστασε να αναφέρει ότι πάντα αισθανόταν περίεργα και πως είναι ευχή και κατάρα να έχεις γονείς stars.

«Κοίταξε, εγώ είχα ένα πρόβλημα. Ήμουν και είμαι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων. Δεν ήθελα η μητέρα μου να έρθει στο σχολείο να πάρει τον έλεγχο, αισθανόμουν κάπως περίεργα. Αυτό σταμάτησε από το γυμνάσιο και μετά, ήταν πολύ δύσκολο», είπε αρχικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

«Τη μαμά μου την έβλεπα από μικρός στις ταινίες, τις βλέπαμε μαζί», συνέχισε.

«Κάποιοι άνθρωποι όπως κι εσύ ας πούμε γεννιούνται αστέρια. Γεννήθηκες με το DNA του Star. Το ίδιο και οι γονείς μου. Πάντα ό, τι κι αν έκανα, αισθανόμουν ότι ποτέ δεν ήταν αρκετό. Είναι ευχή και κατάρα αυτό», είπε επίσης.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θυμήθηκε και την πιο δύσκολη περίοδο των παιδικών του χρόνων, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποφάσισαν να χωρίσουν.

«Ήταν σκληρή περίοδος γιατί είδα και σκληρά πράγματα μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι 5,6 χρονών και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, είναι κάποια πράγματα που σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Σου μένει ένα τραύμα και το κουβαλάς αυτό. Η Αλίκη με τον Δημήτρη, μία τσακωνόντουσαν και μία που ήταν πάλι μαζί. Έζησα και ωραίες στιγμές, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί. Έζησα και περιοδείες μαζί τους. Πήγα στην Αμερική το 1985, όπου παίζανε οι δυο τους το “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα”. Τότε ένιωσα πολύ ωραία, ήταν οι γονείς μου ερωτευμένοι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Idols: «Κάγκελο» ο Ρουβάς: «Σε αγαπάω Σάκη μου, σε θεωρώ μεγάλο σταρ αλλά σαν την Αλίκη κανείς»

Idols: Αποκάλυψη! Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας της Αλίκης Βουγιουκλάκη και δεν ήταν ο Παπαμιχαήλ

Idols: Ο Σάκης Ρουβάς έκανε πρεμιέρα με το πιο λαμπερό αστέρι, την Αλίκη Βουγιουκλάκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved