Σίσσυ Χρηστίδου: Η αμηχανία της μετά από τηλεοπτική γκάφα συνεργάτη της on air (video)
Media

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αμηχανία της μετά από τηλεοπτική γκάφα συνεργάτη της on air (video)

Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλώντας με δημοσιογράφο της εκπομπής στον αέρα, η σύνδεση χάθηκε στα ξαφνικά, με τον ίδιο να τα λέει λίγο... τσεκουράτα και την παρουσιάστρια να βρίσκεται σε πλήρη αμηχανία. 

Πολλές φορές έχουν συμβεί ευτράπελα on air και έχουν ειπωθεί πράγματα, που ίσως δεν έπρεπε να ειπωθούν. Κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα το πρωί (13-11) στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου, "Χαμογέλα και πάλι".

Η όμορφη παρουσιάστρια, στην έναρξη της εκπομπής της, συνδέθηκε με τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Καραστεφανή, από την αίθουσα σύνταξης, σε διπλανό παράθυρο από εκείνη, για να την ενημερώσει σχετικά με μια είδηση της τελευταίας στιγμής. Ξαφνικά, η σύνδεση χάθηκε και αμέσως έσπευσαν για να την αποκαταστήσουν. Η αντίδραση όμως του δημοσιογράφου όταν κατάλαβε ότι η σύνδεση διακόπηκε στα ξαφνικά, ήταν η επική στιγμή, καθώς ο ίδιος δεν είχε καταλάβει ότι βρισκόταν ακόμα στον αέρα.

Χαρακτηριστικά, ακούσαμε τον Δημήτρη Καραστεφανή να λέει: «Έκλεισε η γραμμή. Ρε μ@@@κα...» για το ξαφνικό τεχνικό πρόβλημα.

Στο πλατό της εκπομπής επικράτησε μια παγωμάρα, μόλις κατάλαβαν ότι όλο αυτό βγήκε στον αέρα και η Σίσσυ Χρηστίδου, αν και αρκετά αμήχανη, αποφάσισε να το αντιμετωπίσει με ελαφρύ χιούμορ. «Δεν ξέρει μάλλον ότι είναι στον αέρα» ανέφερε η ίδια και ζήτησε από τους συνεργάτες της να αποκαταστήσουν τη σύνδεση.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: Η πιο γλυκιά ανάρτηση για τη γιορτή του γιου της, Μιχαήλ - Άγγελου (pics)

Κονδυλάτος: Η αιχμηρή απάντηση σε Γερμανού - Χρηστίδου: «Δεν κάνουν νούμερα, γίνονται νούμερα…»

Εκνευρισμένη η Χρηστίδου με τις δηλώσεις Κονδυλάτου για το #metoo: «Με θυμώνει πολύ αυτή η αντίληψη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved