Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η σχέση που έχει σήμερα με την Κατερίνα Καινούργιου (Video)
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η σχέση που έχει σήμερα με την Κατερίνα Καινούργιου (Video)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Χαμογέλα και πάλι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Καινούργιου αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Από τη μία για μένα είναι μία αγαπημένη συνήθεια και πολλές φορές σκέφτεσαι μήπως να σταματήσω μια εκπομπή, όταν είναι στην κορυφή αλλά από την άλλη λες “γιατί ενώ μία εκπομπή αγαπιέται να τη σταματήσεις;”», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και στη συνέχεια χαρακτήρισε «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» τα δημοσιεύματα που την ήθελαν θυμωμένη με το “κόψιμο” μίας ώρας της εκπομπής της: «Μπήκα στη διαδικασία ότι εφόσον αυτή είναι η απόφαση του σταθμού, θα τη σεβαστώ».

Όσον αφορά στις σχέσεις της με την Κατερίνα Καινούργιου υπογράμμισε: «Είναι πάρα πολύ καλές. Δεν έχω την ευκαιρία να τη συναντώ συχνά γιατί όταν εγώ τελειώνω, εκείνη είναι ήδη καλωδιωμένη. Ξεκινάμε με λίγα λεπτά διαφοράς. Ήταν μεγάλη μου χαρά από την εκπομπή να προωθήσω το νέο της ξεκίνημα, να είμαι εδώ να τη φιλοξενήσω, τις συνεντεύξεις της. Όταν ανήκεις στο δυναμικό ενός σταθμού παίζεις για τη φανέλα. Με ενδιαφέρει ο Alpha να πηγαίνει καλά».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι!

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα για το περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό: «Σοκαρίστηκα... Δεν μιλήσαμε, δεν γνωριζόμαστε»

Γερμανού: Σάστισαν οι συνεργάτες της – Αποκάλυψε on air τις επεμβάσεις της και… μουντζώθηκε!

«Άστραψε και βρόντηξε» η Νικολούλη κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου:«Αν με βλέπεις εκεί που είσαι…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved