Ματθίλδη Μαγγίρα: «Η κόρη μου είχε δεχθεί bullying από καθηγητή της»
Media

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Η κόρη μου είχε δεχθεί bullying από καθηγητή της»

Καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2 ήταν η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία μίλησε ανοιχτά για το bullying  που βίωσε η κόρη της, Λήδα από καθηγητή της.

Συγκεκριμένα η Μαθίλδη Μαγγίρα είπε: «Η Λήδα έχει υποστεί bullying από καθηγητή της. Πήγαινε σε μουικό σχολείο και στην πρώτη γυμνασίου πήρε 17 σε ένα μουσικό μάθημα. Στο δεύτερο είδα πως το 17 έγινε 15 και σκέφτηκα πως κάτι θα είχε να μου πει ο καθηγητής της. Μου λέει, λοιπόν, αυτός «ξέρετε η Λήδα δεν κάνει για αυτό το σχολείο. Καλύτερα να την πάτε σε ένα συμβατικό γιατί δεν είναι ήσυχη στην τάξη». Το αποκρίνομαι, «ξέρετε ότι έχει απόσπαση συγκέντρωσης; Έχω φέρει κρατικό χαρτί στο γραφείο των καθηγητών και έχει δυναναγνωσία και δισορθογραφία». Και μου λέει τότε πως «αυτά δεν υπάρχουν… δυσλεξίες και τέτοια είναι στο μυαλό σας. Να την πάρετε και να την πάτε σε ένα συμβατικό σχολείο κοντά στη γειτονιά σας». Και εκεί εξαγριώθηκα»»!

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας στην Ζωή Κρονάκη: «Μετά από αυτή την κουβέντα άρχισε να κάνει bullying στο παιδί. Δηλαδή τους έβαζε να κάνουν την άσκηση, την έκανε η Λήδα, έκανε ένα λάθος και της φώναζε βάζοντας άλλο παιδί να το τελειώσει. Αν έξανε το άλλο παιδί λάθος δεν του φώναζε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω, αλλά και την κούκλα κόρη της στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

«Χείμαρρος» ο Λέφας κατά του Φιλιππίδη: «Η σύζυγός του μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά»

Συγκλονίζει η Ευτυχία Φαναριώτη: «Η κακοποίηση που βίωσα είχε τίμημα, έχασα δουλειές»

«Χείμαρρος» η Βίκυ Καγιά: ««Δεν με άφηναν να χαλαρώσω και να δώσω την προσωπική μου νότα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved