J2US: Μαρίνα Πατούλη - Στέλιος Διονυσίου το νέο ζευγάρι του show! (video)
Media

J2US: Μαρίνα Πατούλη - Στέλιος Διονυσίου το νέο ζευγάρι του show! (video)

J2US: Το 'πε και το 'κανε ο Νίκος Κοκλώνης τελικά! Είπε πως θα δούμε απόψε ένα ζευγάρι έκπληξη να μπαίνει στο σόου και τελικά αυτό και συνέβη!

Από την αρχή του σόου απόψε (13/11) ο παρουσιαστής άφηνε να εννοηθεί ότι μας επεφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη όμως δεν περιμέναμε να είναι τόσο... μεγάλη!

Γιατί δεν είναι και εύκολο να πείσεις δύο προσωπικότητες σαν τη Μαρίνα Πατούλη και τον Στέλιος Διονυσίου όχι μόνο να πουν το "ναι" για να εμφανίζονται στο συγκεκριμένο σόου τραγουδιού αλλά και να συμπράξουν.

Το αν ταιριάζουν θα το δούμε στην πορεία, όμως σίγουρα ο Στέλιος Διονυσίου ως έμπειρος τραγουδιστής και η Μαρίνα Πατούλη ως καλή και επιμελής μαθήτρια, σίγουρα θα μας χαρίσουν όμορφες μουσικές συγκινήσεις.

Με την αναπλήρωση της θέσης της Ιωάννας Τούνη από τη Λάουρα Νάργιες η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό του Νικηφόρου για όσο διάστημα θα χρειαστεί μέχρι -ίσως- να επιστρέψει η ξανθιά Θεσσαλονικιά, και την άφιξη αυτού του ζευγαριού-έκπληξη, είναι σίγουρο ότι το Just the Two of Us θα αποκτήσει νέο νόημα στα σαββατόβραδά μας.

Η Μαρίνα Πατούλη εμφανίστηκε on stage με μία κατακόκκινη τουαλέτα για να τραγουδήσει μαζί με τον Στέλιο Διονυσίου το "Λεβέντη μου και αλήτη μου" που είχε πρωτοτραγουδήσει η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Δείτε τους στο βίντεο, στην πρώτη τους εμφάνιση στο stage του σόου:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Εκτός του σόου η Ιωάννα Τούνη! Η ανακοίνωση του Κοκλώνη! Τι συνέβη;

Νικηφόρος: «Η Ιωάννα Τούνη είναι μαχήτρια, θα είμαι δίπλα της»

J2US: Ο Κοκλώνης αποκάλυψε εμμέσως ποια είναι η αντικαταστάτρια της Τούνη! Πρόσωπο έκπληξη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved