Ήλιος: Η Αλίκη μαθαίνει ένα νέο που τη σοκάρει και αλλάζει δραματικά τα σχέδιά της
Media

Ήλιος: Η Αλίκη μαθαίνει ένα νέο που τη σοκάρει και αλλάζει δραματικά τα σχέδιά της

Τι θα δούμε σήμερα, 17 Νοεμβρίου στη σειρά, Ήλιος

Η Αλίκη μαθαίνει ένα νέο που τη σοκάρει και αλλάζει δραματικά τα σχέδιά της. Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Χρήστου είναι καταιγιστικές και η Σοφία αναγκάζεται να πάρει πρωτοβουλίες, δρώντας πίσω από την πλάτη του. Ο Νικήτας βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα δίλημμα και πρέπει να πάρει γρήγορα αποφάσεις που θα σημαδέψουν το μέλλον του.

Η Εύα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς οι ελπίδες της για τη σχέση της με τον Ιάσονα αναπτερώνονται. Κι ενώ ο Ιάσονας εμφανίζεται, η παρουσία του προκαλεί ένταση και διαμάχη ανάμεσα στην Ελένη και την Ελπίδα.

Η Αθηνά, με τη βοήθεια του Στέφανου, προσπαθεί να διαλευκάνει ποιος κρύβεται πίσω από τις ανοιχτές υποθέσεις, αγνοώντας ότι ένας θανάσιμος εχθρός τούς παρακολουθεί.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Η Αλίκη προσπαθεί με επιμονή να πείσει τον Γρηγόρη να ομολογήσει την αλήθεια στην αστυνομία. Εκείνος της δίνει τα απειλητικά σημειώματα που δέχτηκε. Ο Δημήτρης αρχίζει να θυμάται όλο και περισσότερα πράγματα, ενώ, ψάχνοντας κρυφά στα πράγματα της Νάντιας, μαθαίνει για την απαγωγή του. Η Ελπίδα ανησυχεί για τον Ιάσωνα, ενώ η Αλίκη την υποπτεύεται σοβαρά και την κατηγορεί ευθέως ότι συνεργάζεται με τον δολοφόνο της Αρετής. Η Λήδα ανησυχεί για τον Νικήτα την ώρα που εκείνος βρίσκεται σε μια καθοριστική για τη ζωή του κατάσταση…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved