Συγκλονίζει ο Στηβ Ντούζος: «Έχω πεθάνει από ανακοπή καρδιάς, αλλά δεν το βάζω κάτω»
Media

Συγκλονίζει ο Στηβ Ντούζος: «Έχω πεθάνει από ανακοπή καρδιάς, αλλά δεν το βάζω κάτω»

 O Στηβ Ντούζος μίλησε μετά από καιρό στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Όλα Γκουντ για τις ταινίες που πρωταγωνίστησε αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε!

Ο Στηβ Ντούζος είπε χαρακτηριστικά: «έχω πάθει τέσσερα εμφράγματα. Το χειρότερο ήταν το 2011 που έπεσα σε κώμα πάνω σε μια επέμβαση καρδιάς… Πέθανα! Δεν το βάζω όμως κάτω, μέσα μου πιστεύω ότι δεν έχω τίποτα και έτσι λειτουργώ».

Και πρόσθεσε: «Και εγώ και όλη μου η οικογένεια πιστεύουμε πάρα πολύ στον Θεό. Η τελευταία μου σκέψη καθώς έσβηνα ήταν «Παναγία μου σώσε με». Μέχρι τότε δεν το είχα πει ξανά. Όταν ξύπνησα μετά από τρεις μέρες στην εντατική, αισθάνθηκα ένα σφίξιμο στο στήθος σαν να μου είπε πως μου δίνει άλλη μια ευκαιρία».

Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Δεν μιλάω με κανέναν από τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί στις ταινίες. Ούτε τότε ούτε και τώρα. Δεν τα βρίσκαμε με κανέναν. Αυτοί μαζεύονταν και διάβαζαν Ρίτσο και έπαιζαν Σαββόπουλο, ενώ εγώ καβάλαγα τη μηχανή και πήγαινα στην παραλία για γκόμενες».

Τέλος, αποκάλυψε ότι ο γιος του δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσω social media. «Μέσα από το Facebook του είχε κάνει κάτι ένας ανώμαλος και με ειδοποίησε πως τον ρωτούσε κάτι περίεργα. Πήγα και μίλησα εγώ αντί του γιου μου να δω τι θέλει. Βρήκα το προφίλ του καθώς μιλούσαμε, το δημοσίευσα στα δικά μου social media και μετά κρύφτηκε».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή Όλα γκουντ!

Διαβάστε επίσης:

«Λύγισε» η Ρούλα Βροχοπούλου on air: «Ήταν λάθος μου με τον Φραν... Ο γιος μου έφυγε, ντρέπεται»

Σασμός spoiler: Αδίστακτος ο Διονύσης - Θα φτάσει στον φόνο

Η Γη της Ελιάς: Ο αστυνόμος έδωσε το spoiler:Η αλλαγή στη ζωή της Χάιδως και η νέα σχέση της Ιουλίας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved