Πέτρος Γυφτόπουλος: Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει ο «ταχυδρόμος» από το Πάμε Πακέτο
Media

Πέτρος Γυφτόπουλος: Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει ο «ταχυδρόμος» από το Πάμε Πακέτο

Θυμάστε τον κούκλο ταχυδρόμο της εκπομπής του Alpha, Πάμε Πακέτο, που παρουσίαζε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, τον Πέτρο Γυφτόπουλο;

Ο «ταχυδρόμος» του Πάμε Πακέτο είναι αγνώριστος, αλλά παραμένει κούκλος!

Ο Πέτρος Γυφτόπουλος, όπως είναι γνωστό, αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα πριν από περίπου επτά χρόνια μαζί με τη σύντροφό του. Παντρεύτηκαν και έφυγαν στα ξένα και συγκεκριμένα στην Αυστραλία! Εκεί ο τηλεοπτικός «ταχυδρόμος» έζησε με τη γυναίκα του επτά χρόνια και πήραν την μεγάλη απόφαση να επιστρέψουν στη πατρίδα τους!

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο Open, τόνισε: «Το να πάμε στην Αυστραλία ήταν μία πολύ απαιτητική διαδικασία, δύσκολη ψυχολογικά κυρίως. Περάσαμε επτά χρόνια με τη γυναίκα μου, μαζέψαμε εμπειρίες και αποφασίσαμε ότι είναι ο χρόνος να επιστρέψουμε. Είχαμε ξεκινήσει εκεί την οικογένεια και είπαμε να την ολοκληρώσουμε εδώ στην Ελλάδα»!

Τι κάνει όμως σήμερα ο Πέτρος Γυφτόπουλος;

«Έχω τελειώσει χημικός μηχανικός και από τότε που έφυγα από το Πακέτο και την Ελλάδα δουλεύω πάνω στο αντικείμενο. Ορισμένες στιγμές μου λείπει η τηλεόραση και ιδιαίτερα η αγάπη του κόσμου» είπε χαρακτηριστικά και δείτε παρακάτω πως είναι σήμερα αλλά και όλα όσα είπε στην εκπομπή, Αυτό είναι Σαββατοκύριακο!

Διαβάστε επίσης:

«Λύγισε» η Ρούλα Βροχοπούλου on air: «Ήταν λάθος μου με τον Φραν... Ο γιος μου έφυγε, ντρέπεται»

Σασμός spoiler: Αδίστακτος ο Διονύσης - Θα φτάσει στον φόνο

Η Γη της Ελιάς: Ο αστυνόμος έδωσε το spoiler:Η αλλαγή στη ζωή της Χάιδως και η νέα σχέση της Ιουλίας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved