Η Μπάρμπα καταγγέλλει ότι κινδυνεύει: «Έχει εμπάθεια, είναι επικίνδυνο πια, έπινε κάτω από το σπίτι»
Media

Η Μπάρμπα καταγγέλλει ότι κινδυνεύει: «Έχει εμπάθεια, είναι επικίνδυνο πια, έπινε κάτω από το σπίτι»

Το πρωινό: Μια απίστευτη καταγγελία έκανε σήμερα (15/11) η Βάνα Μπάρμπα μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Η ηθοποιός μίλησε για κάτι που βιώνει η ίδια και η οικογένειά της τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς μια γυναίκα την πολιορκεί διαρκώς και έχει γίνει εμμονική μαζί της.

Η Βάνα Μπάρμπα έκανε αποκαλύψεις και πραγματικά τα όσα λέει σοκάρουν.


«Αυτό είναι καινούργιο φαινόμενο. Είναι μια γυναίκα, η οποία έρχεται κάτω από το σπίτι και χτυπάει τα κουδούνια εδώ και τρία χρόνια. Έχω βρει το όνομά της, έχω μιλήσει με τον κ. Σφακιανάκη από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, έχω κάνει μήνυση… Έφτασε στο σημείο χθες, να λείπω εγώ, να χτυπάει το κουδούνι και να είναι το παιδί στο σπίτι, να μου στέλνει μήνυμα το οποίο λέει: "Δεν με ενδιαφέρει αν πας πάλι στην αστυνομία, εγώ θα έρθω και θα μείνω δίπλα σου. Να ξέρεις ότι θα ξαναχτυπήσω το κουδούνι και όλοι εσείς και οι δικοί σου που με κράζετε στα media, να ξέρεις ότι εγώ δεν μασάω". Πλέον έχει γίνει επικίνδυνη. Χτυπάει το κουδούνι να της ανοίξω την πόρτα, μου στέλνει λουλούδια. Έχει μία εμπάθεια. Αρχίζει και είναι ανησυχητικό. Δεν μπορώ να παίρνω συνέχεια τηλέφωνο την αστυνομία. Είναι επικίνδυνο πια. Αρχίζω και ανησυχώ πλέον. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω αν ξαναέρθει κάτω από το σπίτι μου. Έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Είχε έρθει μια φορά κάτω από το σπίτι με ένα μπουκάλι και έπινε. Της είπα ότι δεν την έχω ενοχλήσει ποτέ. Χιλιάδες τηλέφωνα. Δεν κρύβεται, εμφανίζεται, ερχεται από τον Πειραιά με ένα παπάκι τη νύχτα. Είναι γύρω στα 40. Αυτή η απειλή που εγώ λαμβάνω, είναι τραγικό. Αλλάζει τηλέφωνα, Εγώ είμαι σε δουλειές και μπορεί να έχω 130 τηλέφωνα την ημέρα», είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα.

Δείτε το βίντεο με τη συγκλονιστική εξομολόγησή της:

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Χρήστου Κυριαζή: Ράκος η Βάνα Μπάρμπα - Τον αποχαιρετά με ένα λευκό τριαντάφυλλο

Θλίψη στο τελευταίο αντίο του Χρήστου Κυριαζή - Συντετριμμένοι η οικογένεια και οι φίλοι του

Λύγισε η Βάνα Μπάρμπα στο gossip-tv για τον Κυριαζή: «Θα μας λείψει πολύ, ήταν σπουδαίος άνθρωπος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved