Άριελ Κωνσταντινίδη για #MeToo: «Θεωρώ χυδαίο να λένε "γιατί τώρα το θυμήθηκαν;"»
Media

Άριελ Κωνσταντινίδη για #MeToo: «Θεωρώ χυδαίο να λένε "γιατί τώρα το θυμήθηκαν;"»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε για το ελληνικό #ΜeToo, για τις καταγγελίες που βγαίνουν στο φως, αλλά και το πως εκείνη βίωσε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε παραχωρήσει πριν από λίγες μέρες, τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία είχε κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Η ίδια, είχε δεχτεί περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε πολύ μικρή ηλικία.

Όπως η ίδια είχε αναφέρει: «Όταν ήμουν 9 χρονών, κάποια στιγμή στο θέατρο είχε μπει ένας επιδειξίας και ήταν πολύ αγριευτικό. Στο περιστατικό με τον επιδειξία κάποια μαμά μου είπε να μην ανησυχώ καθώς αναρωτήθηκε αν έχω δει ποτέ τον μπαμπά μου γυμνό. Έμαθα να παγώνω και κάνω πως δεν συμβαίνει κάτι, έμαθα να δείχνω μεγάλη, καθώς φοβόμουν να μην με σταματήσουν οι γονείς μου από το θέατρο. Το πρώστο περιστατικό παρενόχλησης το είχα πεί στο σκηνοθέτη και το αποτέλεσμα ήταν η απομάκρυνσή του ως βοηθό σκηνοθέτη. Το άλλο περιστατικό που μου συνέβη όταν ήμουν μικρή δεν το είπα ποτέ γιατί φοβόμουν ότι θα σταματήσω το θέατρο.»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και το "Mega Καλημέρα" και μίλησε σχετικά με όλη αυτήν την κατάσταση, που επικρατεί στο θέατρο και σε άλλους πολλούς χώρους, για το #MeToo, αλλά και το πως εκείνη το βίωσε όλο αυτό κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

«Τις περισσότερες φορές που έφυγα από δουλειές ήταν λόγω σεξουαλικών παρενοχλήσεων ή μου έλεγαν εν ψυχρώ “ή αυτό ή το άλλο”. Θεωρώ χυδαίο να λένε γιατί τώρα το θυμήθηκαν. Όταν ήμουν μικρή μου έλεγαν “δεν θα κάνεις τίποτα, κρίμα τόσο ταλέντο”. Ένιωσα ανακουφισμένη όταν είπα για αυτές τις παρενοχλήσεις. Ήταν σαν να το ζούσα ξανά, αναπήδησαν από μέσα μου».

«Από την Αλίκη Βουγιουκλάκη θυμάμαι το άρωμα της, την ματιά της, την φιλοξενία της και να είναι αυταρχική, ανταγωνιστική»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η καταγγελία για ηθοποιό που δεν έκανε στο ΣΕΗ – «Ακόμα θυμάμαι τον πόνο»

Άριελ Κωνσταντινίδη: Μίλησε για το σοκ που υπέστη από την παρενόχληση στην παιδική της ηλικία!

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η ελευθερία μου, είναι κάτι που ορίζεται από εμένα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved