GNTM: To weird posing, η Ζενεβιέβ, ο εγκλεισμός και ... τα έπιπλα (video&photos)
Media

GNTM: To weird posing, η Ζενεβιέβ, ο εγκλεισμός και ... τα έπιπλα (video&photos)

GNTM 4: Στο σημερινό επεισόδιο (15-11), οι διαγωνιζόμενοι είχαν να τα βγάλουν πέρα με ένα challenge γεμάτο με απαιτητικές πόζες, δύσκολες και ...περίεργες.

Με ένα werd posing challenge ξεκίνησε το επεισόδιο της Δευτέρας (15-11) του Greece's Next Top Model, με τα μοντέλα να έχουν ριχτεί στη μάχη για να κερδίσει ο καλύτερος.

Οι διαγωνιζόμενοι εισήλθαν στη βίλα του GNTM και είδαν τη Ζενεβιέβ να κάνει περίεγες πόζες με μια καρέκλα, καθώς η ίδια καθόταν ανάποδα, προσπαθούσε να αλλάξει το βλέμμα της, τα πόδια της και να ανοίξει τα χέρια της. Αμέσως κατάλαβαν ότι τους περιμένει δοκιμασία, η οποία είχε να κάνει με reward.

Η Ζενεβιέβ, μια εκ των κριτών και art director των concepts ανέθεσε στα μοντέλα να λάβουν μέρος σε ένα κονσεπτ, που πρωταγωνίστησε το weird posing, της οποίας δοκιμασίας ο νικητής θα είχε ως reward την εξαίρεσή του από την διαδικασία του disadvantage, που θα είχε ο Κωνσναντίνος στη δοκιμασία αποχώρησης.

Η ίδια ανέφερε ότι αυτό το κόνσεπτ είναι απόλυτα συνυφασμένο με τον εγκλεισμό και το γεγονός ότι οι άνθρωποι δένονται με τα αντικείμενα. Αυτό θα είχε ωως αποτέλεσμα, τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τα έπιπλα ως παρτενέρ και μέσα σε ένα μόλις λεπτό να καταφέρναν να πετύχουν το απόλυτο κλικ.

Νικήτρια της δοκιμασίας και εκείνη που πραγματικά έκανε το κόνσεπτ δικό της ήταν η Ιωάννα, η οποία εξαιρέθηκε και από την διαδικασία των disavantage στην φωτογράφιση αποχώρισης για τους TOP11 του διαγωνισμού.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την δοκιμασία:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Ένα «κλικ» θα αποβεί μοιραίο απόψε (Video)

Το «GNTM 4» φεύγει, το «Masterchef 6» έρχεται

Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι φαν του GNTM, το βλέπω κάθε χρόνο» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved