J2US: Η «συγγνώμη» του Μπάρκουλη στη Βανδή για το ξέσπασμα της μητέρας του και η αντίδρασή της!
Media

J2US: Η «συγγνώμη» του Μπάρκουλη στη Βανδή για το ξέσπασμα της μητέρας του και η αντίδρασή της!

Μία αιχμηρή ανάρτηση της Μαίρης Μπάρκουλη μετά το live του Σαββάτου στο J2US, κατά το οποίο έβαλε στο "στόχαστρό" της τη Δέσποινα Βανδή έγινε η αφορμή για να... ανάψουν φωτιές!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Η Μαίρη Μπάρκουλη ενοχλημένη για την κριτική που άσκησε το βράδυ του live στον γιο της η Δέσποινα Βανδή μετά την εμφάνισή του στο stage με την Εβελίνα Νικόλιζα (του είπε συγκεκριμένα: «Μου είσαι πάρα πολύ συμπαθής Νικόλα, αλλά σήμερα ενώ βρέθηκες πιο κοντά στις νότες, έχασες αυτό που είχες πάνω στη σκηνή. Ένιωσα την αμηχανία σου. Δεν το υποστήριξες») θέλησε να καταθέσει μέσα από ανάρτησή της στο facebook την άποψή της απευθυνόμενη στη Δέσποινα Βανδή:

«Κυρία Βανδή, χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να τον τραμπουκίζετε, δεν είστε στο Voice. Είναι στον τόνο, λέτε ότι δεν είχε σκηνική παρουσία όταν ξέρετε πολύ καλά ότι άλλοι επιλέγουν τι θα κάνουν πάνω στη σκηνή. Είναι καλός στη σκηνή και του λέτε ότι δεν ήταν στον τόνο. Δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένη τελικά. Οκ, δεν τον συμπαθείτε το καταλάβαμε. Σας διαβεβαιώ ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα αλλά δε θέλω να ξαναδώ δάκρυα στα μάτια του παιδιού μου εξαιτίας ενός παιχνιδιού. Ας ηρεμήσουμε όλοι λοιπόν. Ήθελε να αποχωρήσει ο Νίκος οικειοθελώς εχθές και του είπα να μη σας κάνει το χατίρι. Όσο τον θέλει ο κόσμος να παραμείνει».

Ο Νίκος Μπάρκουλης, θέλοντας να δώσει τέλος σε όλη αυτή την αναταραχή και τη διαμάχη που επρόκειτο να ξεκινήσει, έκανε δική του ανάρτηση, απευθυνόμενος και εκείνος στη Δέσποινα Βανδή. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ξεκαθάρισμα: Πίσω από τις κάμερες για να βγει το act ρίχνουμε πολλή δουλειά. Πραγματικά προσπαθώ πέρα από τις δυνάμεις μου και ίσως για αυτό να ήλπιζα καλύτερη βαθμολογία. Είναι απλά ένα παιχνίδι όμως ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ! Κακώς το παίρνω κατάκαρδα, ζητώ συγνώμη για αυτό. Όσο για τη μητέρα μου, αντέδρασε σαν μάνα όταν είδε το παιδί της στεναχωρημένο (δικό μου φταίξιμο) και κανείς δεν μπορεί να της πει κάτι που αντέδρασε σαν μάνα! Κάθε γνώμη κάθε ανθρώπου είναι δεκτή. Είτε λάθος, είτε σωστή! Χωρίς να τοποθετούμαι στο αν ήταν λάθος η σωστή... Τέλος @Desp1naVandi Κ. Βανδή, σας θαυμάζω απίστευτα. Πάντα σας κοιτάω και νιώθω περήφανος με τον εαυτό μου που μπορώ να ανέβω σε αυτήν τη σκηνή και να κάνω perform για εσάς. Σας ευχαριστώ για αυτήν την ευκαιρία. Καμία βαθμολογία δεν το αλλάζει αυτό, Τιμή μου».

Η Δέσποινα Βανδή έσπευσε να του απαντήσει δημόσια μέσω δικού της post αυτή τη φορά στο Twitter, στο οποίο απευθυνόμενη στον Νίκο Μπάρκουλη έγραψε:

«Δεν την παρεξήγησα Νικόλα μου! Εγώ αυτό που διακρίνω σε σένα είναι ότι είσαι ένα υπέροχο παιδί. Εκεί θα σου έβαζα 10 και πιστεύω πως σίγουρα στη διαμόρφωση αυτού του χαρακτήρα συνέβαλε και η μητέρα σου! Αυτό θα κρατήσω και μετά το τέλος του παιχνιδιού!».

Δείτε τις αναρτήσεις τους παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε η Μαίρη Μπάρκουλη κατά της Βανδή: Η ανάρτηση που ανέβασε και διέγραψε μετά από λίγα λεπτά

J2US: Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η στιγμή της αποχώρησης! (photos+videos)

Νίκος Μπάρκουλης: «Με πιάσατε αδιάβαστο, δεν ήξερα ότι έχω αδελφή» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved