Άννυ Πανταζή: Η θεαματική αλλαγή στο σώμα της, δυο εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της (photos)
Media

Άννυ Πανταζή: Η θεαματική αλλαγή στο σώμα της, δυο εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της (photos)

Η Άννυ Πανταζή μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και δεν διστάζει να μας το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. 

Η αγαπημένη αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής είναι η πιο γλυκιά μανούλα και μαζί με τον σύζυγό της, έχουν δημιουργήσει την πιο ωραία οικογένεια.

Πριν από δυο εβδομάδες, η Άννυ Πανταζή έγινε για δεύτερη φορά μαμά και έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι. Η ίδια είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη και καθημερινά με σχετικά Instagram stories ενημερώνει τους ακόλουθούς της για τις δραστηριότητές της με τα παιδιά της, αλλά και το πώς πάει με την επανφορά του σώματός της από την εγκυμοσύνη.

Πριν από λίγες ώρες, ανέβασε το πιο τρυφερό ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου δείχνει μια φωτογραφία χωρισμένη στα δύο. Η δεξιά πλευρά απεικονίζει τον εαυτό της δυο εβδομάδες πριν, ενώ από τα αριστερά μάς δείχνει τη θεαματική αλλαγή στο σώμα της, δυο εβδομάδες μετά, κρατώντας στην αγκαλιά της τον μικρό γιο της. Η κοιλιά της έχει σχεδόν εξαφανιστεί και δείχνει το σώμα της να επανέρχεται πλήρως.

«Δυο εβδομάδες πριν … τελευταία φωτογραφία με την κοιλίτσα μου. Σήμερα αγκαλιά με το μωρό μου...», έγραψε ως λεζάντα στην ανάρτησή της.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ποστ:

Διαβάστε επίσης:

Άννυ Πανταζή: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και είναι κούκλα μετά τη γέννα! (Photos)

Γέννησε η Άννυ Πανταζή: Η πρώτη φωτό με το νεογέννητο μωρό (Photos)

Mega Καλημέρα: Οι εγκυμονούσες Κλέλια και Άννυ Πανταζή αποκάλυψαν το φύλο των μωρών τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved