Αποκλειστικό: Rouk Zouk Special: Μάθαμε ποιοι επώνυμοι θα παίξουν και ανυπομονούμε!
Media

Αποκλειστικό: Rouk Zouk Special: Μάθαμε ποιοι επώνυμοι θα παίξουν και ανυπομονούμε!

Είδαμε μέχρι τώρα πολύ καλές ομάδες από celebrities να παίζουν για καλό σκοπό στο Rouk Zouk Special και μόλις μάθαμε τι μας περιμένει και... ανυπομονούμε!

Την προηγούμενη Κυριακή είδαμε τους... κολλητούς της παρουσιάστριας να παίζουν στο διασκεδαστικό παιχνίδι, ανάμεσά τους τον Νίκο Μουτσινά, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Θανάση Αλευρά και πολλούς ακόμα και αυτή την Κυριακή (21/11) θα διασκεδάσουμε με άλλη, εξίσου λαμπερή "σύνθεση".

Αξίζει να θυμηθούμε μερικά από τα πιο αστεία στιγμιότυπα της προηγούμενης εβδομάδας με τον Θανάση Αλευρά και τον Νίκο Μουτσινά να δίνουν... ρεσιτάλ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες λοιπόν, του gossip-tv η επόμενη σύνθεση θα είναι μία μεγάλη και πολύ ευχάριστη έκπληξη. Και αυτό γιατί θα δούμε κάποιες από τις... κολώνες του ΑΝΤ1 μαζί με τους συνεργάτες τους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Φαίη Σκορδά που ο καθένας τους στην ομάδα του θα έχει στενούς συνεργάτες του, όπως η παρουσιάστρια τον Πέτρο Συρίγο, τον Τάσο Τεργιάκη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Φωτεινή Πετρογιάννη ενώ στην ομάδα του δημοσιογράφου θα είναι οι περισσότεροι από τους ρεπόρτερ και συναδέλφους του από την εκπομπή του.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, το γύρισμα κράτησε πάνω από τέσσερις ώρες και όπως μάθαμε όσοι συμμετείχαν γέλασαν πάρα πολύ και το καταδιασκέδασαν. Το επεισόδιο θα προβληθεί σε δύο Κυριακές από τώρα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved