Γη της Ελιάς: Η Χάιδω πήγε στη φυλακή και τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά! (photos)
Media

Γη της Ελιάς: Η Χάιδω πήγε στη φυλακή και τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά! (photos)

Στο σημερινό επεισόδιο από την Γη της Ελιάς, είδαμε την Χάιδω να επισκέπτεται τον Φίλιππο στη φυλακή, με τον ίδιο να είναι καταβεβλημένος και την Χάιδω να μην μπορεί να το πιστέψει.

Στο σημερινό επεισόδιο (16-11) είδαμε καταιγιστικές εξελίξεις, με τον Φίλιππο να είναι ναι μεν σοκαρισμένος από την φυλακή και για το ότι βρίσκεται εκεί, αλλά και με την Χάιδω, που, αμετανόητη για τις πράξεις της, αποφασίζει να τον επισκεφτεί στη φυλακή.

Ο Φίλιππος αποφάσισε να παραδωθεί στην αστυνομία για την απόπειρα εναντίον του Στέφανου Καπερνάρου, για να εξιλεωθεί ο ίδιος για τις πράξεις του και να πληρώσει. Ο ίκδιος είχε φτάσει σε απόγνωση, μετά τον όριστικό του χωρισμό από την Βασιλική, με την οποία είναι βαθιά ερωτευμένος και δεν μπορεί να την ξεπεράσει.

Ο Φίλιππος, σε μια προσπάθεια να μην έχει μυστικά από εκείνη, αποφάσισε να παραδεχτεί τα πάντα για τον αδερφό της, για να ξέρει και εκείνη όλη την αλήθεια και να προχωρήσει η σχέση τους κανονικά. Στο σημερινό επεισόδιο από την Γη της Ελιάς (16-11) είδαμε την Χάιδω να επισκέπτεται τον Φίλιππο στο κρατητήριο, χωρίς φυσικά να μην έχει μετανοήσει για τίποτα.

Ο Φίλιππος της είπε ότι του έχει καταστρέψει τη ζωή και ότι εκείνη του όπλισε το χέρι και τον ανάγκασε να γίνει φονιάς. Η Χάιδω του είπε ότι έπρεπε η ίδια να είχε τελειώσει την ιστορία και να είχε κάνει τους φόνους και ότι δεν έπρεπε να τον είχε μπλέξει ποτέ, γιατί είναι δειλός. Ο γιος της έγινε έξαλλος και φώναξε τους φύλακες να την διώξουν. Το Twitter περίμενε αυτη τη σκηνή εδώ και πολύ καιρό καια πραγματικά τα σχόλια πήραν φωτία.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Μπάρκα – Η πρόταση γάμου που θα ταράξει τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Η απαγωγή του μωρού της Ισμήνης αναστατώνει όλη την κωμόπολη

H Γη της Ελιάς: Ισίδωρος και Μάνος σε τεντωμένο σκοινί! Τι αλλάζει στη σχέση τους; Η μεγάλη ανατροπή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved